|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: προβολακια TOURATECH ΞΕΝΟΝ Απόσπασμα: 
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Συνδέονται φίλε μου, απλά θέλει να βάλεις ένα Ρελέ στα φωτα της μοτό για να οδηγησει το ρεύμα από τη μπαταρία στα Xenon (ξερουν οι ηλεκτρολόγοι ή πες αν θες λεπτομέρειες)... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: προβολακια TOURATECH ΞΕΝΟΝ Το  ξέρω οτι συνδέονται. Αλλά αν δεν κάνω λάθος το προβολάκι της Touratech Xenon (μόνο αριστερό) ΔΕΝ έχει διακόπτη. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: προβολακια TOURATECH ΞΕΝΟΝ 

Εγω παντως οταν το αγορασα το xenon  πριν 3 χρονια ειχε διακοπτη στη συσκευασια. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: προβολακια TOURATECH ΞΕΝΟΝ μπαμπη τα προβολακια ειχαν και τα δυο διακοπτη τις touratech αλλα ο ηλεκτρολογος που μου τα εκανε Ξενον τον κατάργησε τον εναν γιατι ειναι υπερβολη  μου ειπε και ετσι τα ειχα με το ενα ...... | 
| 

| |||
| 
 | |||
 ...δηλ είναι τα fog μετατροπή σε xenon   χωρίς το kit τα δίνεις?? και αν ναι πόσο?? | 
| 

| |||
| 
 | |||
  στους 180 ευροπεους!!    | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Το xenon το αριστερό δεν εχει διακόπτη μέσα!αγορα πριν μια βδομάδα!το έβαλα στην μεγάλη! Κάποιος θέλει φώτα;;;; Sent from my iPhone 4s using Tapatalk | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

καλημέρα, μην με βαρεσετε αλλά έχω ένα 990 και ενδιαφερομαι..θεωρητικά θελω βάσεις και είμαι οκ έτσι; αυτό το τελευταία με την μετατροπή απο φογκ σε ξένον δεν κατάλαβα... | 
| 

| |||
| 
 | |||
  τα εχω κανει ξενον ενω ηταν απλα......αλλα ξαναγινονται παλι απλα αμα θελεις.. | 
|  | 
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| προβολακια για R1200gs2010 : BMW or touratech ? | squad | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 27 | 12-10-2011 02:12 | 
| ψάχνω για βαλίτσες touratech και προβολάκια gs r1200 | m_o | Ζήτηση | 0 | 19-02-2011 01:04 | 
| Προβολάκια touratech ή bmw; | manolis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 35 | 14-10-2010 15:49 | 
| προβολακια blue...-led φλασακια(2)-tank pad (της bmw)για f650gs και dakar | Stefi Orf | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 15 | 26-10-2009 13:07 |