![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Απλή BP συνήθως και μια φορά στα 1000Km, όταν βγαίνω στο δρόμο καθαριστικό injection.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απλή.
Εδώ λέμε καίει ότι θες το μοτέρ. Tου άλλου HONDA και έκαψε πετρέλαιο όπως είπε και ο Νάπο. Απλή λοιπόν, για να μην ψαχτώ και βάλω κανένα κιτ μετατροπής σε αέριο και δέσω καμία μποτίλια στην μπαγκαζιέρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ότι βενζίνη και να βάζουμε στην Ελλάδα, δεν παίζει κανένα ρόλο. Καμία δεν είναι η σωστή. Αυτό το καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε με το που φουλάρει στο εξωτερικό και αντιλαμβάνεται τι θα πει σωστή λειτουργία του κινητήρα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Το βασικότερο είναι να βρείτε καλό πρατήριο. Αν πετύχετε τέτοιο, βάλτε άφοβα 95άρα.
Έχω τσεκάρει αρκετά πρατήρια που έχουν χαμηλή τιμή βενζίνης και είτε κλέβουν στην αντλία (ποσότητα) είτε έχουν πολύ νοθευμένη βενζίνη. Εκεί αν βάλεις, γενικώς την πάτησες! Εγώ έχω βρει ένα καλό πρατήριο ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ (τσεκαρισμένο πολλάκις αυτό) και έχει καλή βενζίνη. Το μηχανάκι και το αυτοκίνητο πάνε πολύ καλά όταν έχω βάλει από κει. Για όσους είναι κοντά στην περιοχή, το αναφέρω ποιο είναι το πρατήριο. Είναι περιοχή Κολωνός, επί της Λένορμαν & Δράμας γωνία. BP. (κοντά στο καπνεργοστάσιο για όσους ξέρουν) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ντεν ξερω τι σημαινει σουπερ αμολυβδη...και ειμαι και αλλεργικος στο 100 οπότε μονο απλη...και σε καμμια γιορτη κερναω καμμια Vpower
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
100 να παύουν τα τσικ τσακ....
Όμως εκτός απο ποιότητα να πούμε και για ποσότητα....μόλις γέμισαν με 21.058 λίτρα.....lol --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=37.943239,23.703014 |
|
|||
|
|||
![]()
96 ron με 1,20€/ltr ακομα είμαστε λίγο πίσω εδώ στις τιμές :-)
Sent from iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα ίδια κι εδώ! |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απεργία στα ΕΛ.ΠΕ. – Ουρές στα βενζινάδικα | yns | Επικαιρότητα | 31 | 12-10-2011 11:48 |
Διαρροη βενζινης | DimRous | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 13-09-2011 14:02 |
Τρομπα βενζινης r1150gs | Ranger_fou | Ζήτηση | 4 | 30-06-2011 18:03 |
Στο βενζινάδικο | diomiles | Ανέκδοτα | 12 | 15-02-2011 01:07 |
Μετρηση καταναλωσης βενζινας!! | xenos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 07-07-2009 00:08 |