![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
αντιπαθεί πολύ την BMW και τα μεγάλα GS
πραγματι το καθημερο του μηχανακι ειναι BMW 650............................. |
|
|||
|
|||
![]()
Χανιώτης?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θεός ο τύπος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Χάρη, ασφαλιστής,μουσικός,συλλέκτης παλαιών αυτοκινήτων, μηχανών και ταξιδιάρης με Kawasaki 750 cc δίχρονο πηγε Αγγλια προ μερικα χρονια για να το επισκευάζει στο δρόμο μόνος.
|
|
|||
|
|||
![]()
ΓΟΥΙ ΧΕΒ ΔΕ ΜΠΟΥΤΟΝ ΦΟΡ ΔΕ ΓΚΕΙ ΣΙΣΤΕΜΣ........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ.......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι παίρνει το παλικάρι... Σίγουρα όμως... Τρατζικ!
|
|
|||
|
|||
![]()
είναι πολύ καλός - αλλά με μεγάλα κολλήματα
εντωμεταξύ έχει αρκετή γνώση, απλά όχι όση νομίζει (το παθαίνουμε πολλοί αυτό έτσι;...) και για αυτό το λόγο δεν μπορεί να πάρει σοβαρά καμία "αντιπολίτευση" αλλά μια χαρά - κατά τα άλλα |
|
|||
|
|||
![]()
Άσε Γιάννη μην μου το θυμήζεις. Σήμερα είδα το βίντεο και έπαθα σοκ, ειδικά εκεί που του παίζει μπουνιές για να αποδείξει ότι είναι καλοφτιαγμένο. Μου αρέσει που όσο καιρό το είχα, το πρόσεχα σαν τα μάτια μου και το είχα κάνει κούκλα!!!! Οι πιο πολλοί θα το θυμούνται από το "Άφιξη Triple Black" που έβαζα φωτογραφίες. Καλό παιδί ο Γιάννης αλλά λίγο "ιδιαίτερος" στα test που κάνει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάστερ έχει ο τύπος στο Αγγλικό
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στα πάντα όλα.
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επιλογη σελας για r1200gs | J-P-HELLAS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 09-01-2012 21:38 |
Νεο καλυμμα σελας R1200GS ADV | Alkinoos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 19-09-2011 01:09 |
Πωλουνται Πλαινες Βαλιτσες απο R1200GS 12/2008 | edmark | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 04-02-2011 00:12 |
Συνηθης βλαβη σε r1200gs! Προσεχετε! | fguy | Τεχνικά θέματα διάφορα | 20 | 03-11-2010 17:06 |
Βαλίτσες πλαινές για R1200GS | Fireman | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 16-06-2009 09:18 |