19-07-2012, 19:07
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: athens
Μoto: 1200 adv 07
|
|
Απάντηση: Ο Πρόεδρος ακύρωσε τη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Tο ιδιο μπορει να συμβει και σε εσενα και σε εμενα επειδη καποιος δεν μας συμπαθει, κι ας μην του εχουμε κανει τιποτε.
Τα αυγα στην περιπτωση των πολιτικων ειναι αντιδραση λαθεμενη που σε αλλη χωρα οι δραστες θα ειχαν καταληξει στην φυλακη. Εδω ομως οχι, γιαυτο σαν χωριατες, ανεγκεφαλοι και αγραματοι περνουμε θαρρος κι ανεβαινουμε στο κρεββατι του αλλου.μπα δε νομιζω δεν εχω φαει τα λεφτα κανενος,ουτε το παιζω σεβασμιος γερακος σε κανενα... ναι ειναι λαθεμενη αντιδραση,τα αυγα κοστιζουν.. κ οταν αυτοι εχουν ανεβει στα δικα μας τα κρεββατια κ μας γ@μ@ν τοσα χρονια τοτε,καλυτερα χωριατης παρα ευνουχισμενος μ@λ@κ@ς δυτικοευρωπαιος στη τελικη.
Οι πολιτικοι δεν δικαζονται..........πανε σπιτια τους, ειχε πει ο Κ.Καραμανλης ο Πρεσβυτερος....κι εχει δικιο........ισχυει για ολον τον κοσμο αυτο, η Ελλαδα δεν ειναι και δεν μπορει να ειναι εξαιρεση. Θυμασαι τα ποστς και τους μυδρους που γραφοντουσαν εναντιον της Ελαλδας και για το ποσο καλη ηταν η <Ισλανδια που παρέπεμψε τον Πρωθυπουργο της σε δικη? Ε, σε πληροφορω οτι αθωωθηκε φυσικα.........
http://topontiki.gr/article/34255 κακως κακιστα,θα επρεπε καποια στιγμη να γινουμε κ λιγο Λυβιοι απεναντι στους δικους μας `κανταφι`...Ο πολυς πολιτισμος βλαπτει...
Δεν εχω καμια προθεση να προσβαλλω κανεναν.........
Εγω δεν μιλησα για την Λιανη, ουτε το νημα αυτο μιλαει γιαυτην........
Σκεψου ομως τον εαυτον σου σε ηλικια 65φευγα να κανει μπανιο αναμεσα σε 30αρες.............κι οτι ηθελε προκυψει μετα φυσικα........δεν θα το εχανα με τιποτα παντως εγω. φαντασου να ησουν 30 κ να γ@μουσ@ν 65φευγα παππουδια..τι τυχη...!
Παντως η δημοσιευση αυτης της φωτογραφιας, και τοτε και τωρα, προς επικριση των προσωπων που την απαρτιζουν μονον προς την γελοιοτητα γερνει. Στερειται σοβαροτητος.....κατινιές μιας και δεν υπαρχει κατι αλλο να προσαψουν στα προσωπα αυτης.
|
μια εικονα χιλιες λεξεις..ετσι απλα...οι μυγες στα ##### κ η κοπρια στα λαχανα...
|