![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
για δωσε και παραπανω στοιχεια για τον μαστορα να τον εχουμε στα υποψιν......
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Είναι ο πατέρας του champion MX Παναγιώτη, και είναι πάρα πολύ καλός μάστορας, αλλά με τις ώρες του ... Αν τον πετύχεις σε καλή μέρα, όλα καλά, αν όχι μπορεί να ακούσεις απίθανες ατάκες, "για ηχογράφηση" ![]() ![]() ![]() Μάλιστα παλιότερα δούλευε (δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα εκεί) ο υιός champion, ο οποίος παρά τα διάφορα που έχουν ακουστεί, εμένα μου φαίνεται ευγενέστατος και πολύ καλό παιδί ( για τιμόνι, άσε ... δεν το συζητάμε ...) Πάντως, με την ευκαιρία που το ανέφερε ο φίλος, γιατί δεν ήξερα ότι ακτινολογεί "Βενβέ" , θα του κάνω μια επισκεψούλα για την πίσω ζάντα μου που είναι, λατέρνα φτώχια και φιλότιμο ![]() Έχει μεταφερθεί εδώ και μερικούς μήνες Γαλατσίου 41, λίγο πάνω από την Πατησίων, τηλ 210 8541317 Αν θέλεις πάω ρωτάω, τα "σουρουκλεμέ" και σου λέω, καθώς είναι μερικά τετράγωνα πάνω από το σπίτι μου
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μητσακο ναι καταλαβα ποιος ειναι μπηκα και στο σαιτ του .......θα κανω και γω μια βολτα προληπτικα και βλεπω.....Ευχαριστω να εισαι καλα.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Οπως τα λες φιλε ειναι, και πολυ καλο παιδι και πολυ καλο τιμονι και καλος μαστορας. Την αφησα το πρωι την μηχανη μεσα και την πηρα το απογευμα αλλα δεν εχει γινει σωστη ακτινολογηση. Ετσι την ξαναπηγα την επομενη μερα και την πηρα την επομενη το απογευμα. Εκανε πολυ καλη δουλεια ο Κουζεν και αφιερωσε αρκετο χρονο. Και πηρε μονο 50 ευρω για την καθε ζαντα. Ο Περιστερας μου ζητησε 110 ευρω την ζαντα και ο ΜονοΜοτο 100 ευρω .
|
|
|
|||
|
|||
|
Ξεχασα να πω οτι την ακτινολογηση την κανει και ο υιος και ο πατερας. Σε εμενα την εκανε ο υιος και εμεινα απολυτα ευχαρηστημενος.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστημένος μπορεί να εμεινες,αλλά το συγκεκριμένο ελαστικό δεν ειναι για χώμα,καθαρά ασφαλτινο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Παύλο αν το μνμ σου αναφερόταν στα δικά μου σχόλια ,σίγουρα δεν ειναι κατάλληλα για χώμα,απλώς ανέφερα την μικτή χρήση που τα έκανα αναγκαστικά στην έρημο.....να σαι καλα!
Last edited by omorfantras; 30-04-2013 at 16:02. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|