![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και γ@μω τα κοπελια lepanto και mits!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
λιωνω.....!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
και από μένα φώτο μαζί με ένα ευχαριστώ για την έκπληξη με την τουρτα γενεθλίων που μου πήραν οι φίλοι και συνταξιδιώτες (με συγκινήσατε βρε
) |
|
|
|||
|
|||
|
Ακόμη δε λύθηκε το πρόβλημα! Δε μεγαλώνουν οι φωτογραφίες, πως θα το διορθώσουμε;!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
![]() Με μια μικρή υπομονή, όλα διορθώνονται ... ![]() / / / ... δεν είμαστε και με το δάχτυλο στο ENTER ... ![]() ... στείλτε κ κανένα pm για να το δούμε ... ![]() . |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
... Εχοντας πια διανύσει όλη την βαρετή Εθνική Οδός μας, το άγαλμα του Παπανικολάου (Test Pap), μαζί με την υπέροχη γκρεμαστή γέφυρα, η Χαλκίδα μας υποδέχετε στην είσοδο της πόλης... Εχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα Τρελλά Νερά, μιας και υπήρξα φοιτητής εκεί ! Στάση δεν κάναμε στην Χαλκίδα αν και το ήθελα πολύ, αλλά αγωνιούσα να βρεθώ, όσο γινόταν συντομότερα με φιλαράκια και μιας και ο Μαrk με περίμενε να "κτυπήσουμε" παραλιακό καφέ έτσι συνεχίσαμε με το "κουτί" μάνι-μάνι για την εξωτική Ερέτρια ! ![]() ![]() ![]() Πρώτες "φάτσες" που συναντάω (εκτός τον Γιαννάκη) είναι τα παιδιά της Λάρισας, ο αγαπητός μου Λάκη & η Σοφιάνα και το ζεύγος Lena1200 και ο Βαγγέλης ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|