08-05-2013, 17:54
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Η ΔΕΗ προβλέπει νέα έκρηξη των απλήρωτων λογαριασμών
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vaska
Δυο τινά, ή δεν κατάλαβα τις λες ή ζούμε σε διαφορετική χώρα και δεν βλέπεις αυτά που βλέπω εγώ.
Τες πα το κουράσαμε πολύ, αν πιστεύεις ότι δεν έχουν αυξηθεί οι αναξιοπαθούντες σε απόλυτους αριθμούς.... τι να πω.
Αυτά από μένα.
|
Δεν ειπα ποτε οτι δεν εχουν αυξηθει οι αναξιοπαθουντες....ειπα οτι δεν εχουν αυξηθει τοσο ωστε να το κανουμε θεμα. Φυσικα και σε μια χρεωκοπημενη χωρα καποιοι θα υποφερουν, το θεμα ειναι ποιοι ειναι αυτοι, σε τι ομαδα ανηκουν αν ειναι ελληνες κ.λ.π.
Οπως καταλαβαινεις εγω δεν μιλαω βασιζομενος σε αυτα που μου λενε οι αλλοι ¨η ακουω/βλεπω/διαβαζω απο τους δημοσιογραφους καθε αποχρωσης.
Εγω παντα μιλω με στοιχεια, επισημα στοιχεια τα οποια δεν αμφισβητουνται απο κανεναν παρα μονον απο αυτους που θελουν να βλεπουν/ακουν/διαβαζουν οτι ειναι εχαριστο γιαυτους.
Τα στοιχεια λοιπον της ΕΛΣΤΑΤ τα οποια ακολουθει ολη η Ευρωπη λενε λοιπον οτι:- To 21,4% του συνολικού πληθυσμού της Χώρας απειλείται από τη φτώχεια, όταν το κατώφλι υπολογίζεται στο 60%, της διάμεσου του συνολικού διαθέσιμου ισοδύναμου εισοδήματος. Ο παραπάνω δείκτης, υπολογιζόμενος με την ίδια μεθοδολογία, παρουσιάζει σχετική σταθερότητα κατά τα τελευταία 16 έτη (1994-2011) για τα οποία υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία, κυμαινόμενος μεταξύ 19,5% και 23%.
- το κατωφλι της φτωχειας ειναι τα 6500ε για τον ελευθερο που ζει μονος του (οχι με τους γονεις του) και τα 13,500ε για οικογενειες με δυο παιδια.
κ.λ.π., κ.λ.π. Για το 2013 θα ανκοινωθουν στοιχεια τον Σεπτεμβριο τα οποια δεν θα διαφερουν και πολυ απο τα τωρινα συμφωνα με τα μεχρι τωρα στοιχεια που εχει η ΕΛΣΤΑΤ.
Ολα αυτα και πολλα αλλα μπορεις να τα δεις εδω ειναι ενδιαφεροντα. Οταν τελειωσεις, αν εχεις την υπομονη που απαιτειται, θα δεις οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο μαυρα οσο μας τα παρουσιαζουν. Αν ηταν τοσο μαυρα τοτε τα ταξι δεν θα δουλευαν καθολου, τα νυκτερινα κεντρα θα κτυπαγαν μυιγες ακομα και τα Παρ/Σαββατα αλλα και το Πασχα δεν θα εγκατελειπαν την Αθηνα 640,000 αυτοκινητα απο τις δυο Ε.Ο. και 85000 ταξιδιωτες δια θαλασσης..........
Το ιδιο σε ενημερωνω οτι εγινε και την Καθαρα Δευτερα.........μικρο διαστημα για τοσους αναξιοπαθουντες και πεινωντες δεν νομιζεις?
|