![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση ;
Εγώ που έχω αλλάξει τα μισά πράγματα στη μηχανη πχ χούφτες, φανάρι , βιδες Λαστιχακια διακόπτες κτλπ , αν την δείτε σε αγγελία θα νομίζετε ότι είναι τρακαρισμενη; Και λέω να της κάνω και facelift. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φανάρι, πχ, γιατί άλλαξες; Εγώ προσωπικά θα κοιτούσα για κάτι σε οριτζιναλ κατάσταση. Άλλος πάλι όχι. Είναι προσωπικά γούστα αυτά. Φιλικά πάντα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Εγω εχω βαλει ακραπα ΑΛΛΑ την μαμα την εχω στο κουτι της,,εχω λαστιχα χωματινα ΑΛΛΑ σε αλλες ζαντες ,θελω να του αλλαξω χρωμα ΑΛΛΑ εχω παρει δευτερο φτερο και ψαχνω το καπακι του ρεζερβουαρ για να ΜΗΝ πειραξω τα μαμα κοστουμια,εχω βαλει φιμε ζελατινα αφτερ μαρκετ ΑΛΛΑ εχω την μανισια στην ακρη,εχω αλλαξει σελα με ποιο χαμιλη ΑΛΛΑ την μαμα την εχω στην ακρη και αυτην,εχω κανει μοντιφες ΑΛΛΑ οχι στα μαμα πραγματα.. Προσωπικα ΑΝ δω κατι που δεν ειναι μανισιο και δεν δω το μανισιο στην ακρη ηηηη βαμενο ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ...
Last edited by jtnakos; 10-07-2013 at 16:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτο που κάνω πάντα είναι να τραβάω μια φωτογραφία πρίν και μετά, και αν ειναι δυνατον και με τα παλιά / νέα πραγματα στο πλάνο... |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.Μάλλον θα γίνει αργότερα κίνηση για αγορά,μιας και αυτές δεν είναι και η πιο αξιόπιστη λύση.
Μήπως θα έπρεπε να κινηθώ στην αγορά της Κρήτης? Το λέω απο την άποψη ότι αν υπάρχει κάποια μηχανή που μου αρέσει,θα μπορώ να πάρω και κάποιον μαζί μου που να έχει μια πιο έμπειρη ματιά απο την δική μου..
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα περισσότερα λόγω αρρώστιας που έχω όπως βιδες. Φανάρι έβαλα λεντ, χούφτες απο 08+ γιατι μου αρέσουν περισσότερο. Διακόπτη απο 08 γιατι δεν ήθελα να έχω εκείνο το τετράγωνο πράγμα πάνω στο τιμόνι. Όλα τα λάστιχακια στα όργανα για να μην έχουν τζόγο τα όργανα. Θέλω να αλλάξω τις βιδες στη ζελατίνα γιατι κάθε φορα που πάω να την σφίξω τρώω τα χέρια μου συν γιατι έχει τους μεταλλικους οδηγούς.
Για το facelift το σκέφτομαι γιατι είναι αρκετά μεγάλο το νούμερο αλλα αν θα το κάνω θα γίνει γιατι μου αρέσει περισσότερο και γιατι έγδαρα το φτερό σε μια πτώση και δεν θέλω να το βάψω οπότε θα πάω για καινούργιο. Να συνεχίσω ; |
|
|
|||
|
|||
|
Φωτο? για να δουμε κι εμεις το αποτελεσμα
|
|
|
|||
|
|||
|
θα ελεγα να παρεις μηχανη απο επισημη αντιπροσωπεια να εισαι πιο καλυμενος και κανουν και ωραια χρηματοδοτικα τωρα
αν ομως τα εχεις και στο χερι θα κανουν κολοτουμπες ![]() οσα και να εχεις |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|