![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Νά 'μαι πάλι κι εγώ!
![]() Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, φίλοι, Mark, ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΕ, aeriko και george1968 ! Ευχαριστώ πολύ και 'σένα, καλή μου, Margot ! Όσο για τη διάρκεια απόδοσης ευχών, αφενός πιστεύω ότι θά'χετε ακούσει για το γνωστό 40ήμερο ( ε?) , αφετέρου είναι πάντα καλοδεχούμενες, ειδικά αν συνοδεύονται από καλές προθέσεις! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πολύχρονη με υγεία !!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έστω & με μια μέρα καθυστέρηση χρόνια καλά με υγεία, αγάπη, χαρά, όμορφα χιλιόμετρα, ομορφότερες εικόνες & αναμνήσεις. Να είσαι καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενάμισι χρόνο είναι η καθυστέρηση, αλλά οι ευχές είναι πάντα ευπρόσδεκτες ...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Χρόνια Πολλά!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά Κωνσταντίνα να είσαι γερή κι ευτυχισμένη
![]() |
|
|||||
|
|||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ!! Επίσης! ![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ, Γιώργο, για τις ευχές σου μιας και συμπίπτουν με την γιορτή μου, πλέον! Να είσαι κι εσύ καλά και πάντα περιστοιχισμένος απο αγαπημένους σου ανθρώπους! Απόσπασμα:
![]() Ευχαριστώ πολύ συνονόματε! Επίσης! Ευχαριστώ πολύ Θανάση!! Να είσαι κι εσύ πάντα καλά. Ευχαριστώ καλή μου Σοφία! Κι εσύ να είσαι καλά και να χαίρεσαι ό,ποιον αγαπάς! |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά, καλά και πάντα με υγεία.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ, Νίκο! Να είσαι καλά κι εσύ.
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά essel! | donnatella | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 35 | 08-09-2009 13:29 |
Χρόνια Πολλά Γιώργο! | syan | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 11 | 13-06-2009 03:10 |
Χρόνια Πολλά Νίκο | syan | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 20 | 27-04-2009 15:21 |
Χρόνια Πολλά Κύρο! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 6 | 05-02-2009 20:15 |
Χρόνια Πολλά Σπύρο! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 4 | 14-12-2008 11:59 |