![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ....οι φωτό σου .... super .... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλό μεσημέρι στην παρέα .....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Thanks Nίκο.
![]() Πείνασα σήμερα, αλλά απλώς θα τσιμπίσω λίγο, για να έχω χώρο για το βράδυ!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και καλο μεσημερι...
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() καλο μεσημερι σε ολες........... ![]() ![]() ![]() εμεις φαγαμε ψαρι σημερα........... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() το εχω βασιλη μου...το εχω ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλο μεσημερι σε ολους φιλαρακια μου .....
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν να πω και εγώ τη παρόλα μου, που λένε οι φίλοι μας οι γείτονες του Ιονίου...
Κάθε μέρα(σχεδόν ![]() Έτσι νοιώθω πως με καλημερίζουν όλοι οι προηγούμενοι και εγώ με τη σειρά μου ανταποδίδω, όχι επειδή πρέπει, αλλά γιατί το θέλω και με ευχαριστεί φίλοι μου!!! ![]() καλά να περνάμε, μέχρι την επόμενη συνάντησή μας που θα περάσουμε καλύτερα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τί τρώμε σήμερα ;;;;;
![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τεταρτη 17 Φεβρουαρίου 2010 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 63 | 18-02-2010 01:37 |
καλημερες,καλησπερες &καληνυχτες-Κυριακη 20 Σεπτεμβριου 09 !!!! | Dionisis | Μια καλημέρα είναι αυτή | 32 | 21-09-2009 01:11 |
καλημερες καλησπερες &καληνυχτες 19-9-09 | Dionisis | Μια καλημέρα είναι αυτή | 27 | 20-09-2009 02:19 |
Πρώτος καφές της νέας σαιζόν 2009-2010 και για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο!!!! | LEADER | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 16-09-2009 19:25 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τεταρτη 01 Ιουλιου 09 !!! | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 46 | 02-07-2009 03:14 |