![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Αφου την ιδια μηχανη εχετε και οι δυο γιατι τσακωνεστε??
και ειναι και BMW ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
... Πειράγματα καλοπροαίρετα γίνονται αλλά δεν διέκρινα τέτοια, εάν είναι έτσι …πάλι Ο.Κ. δεν τρέχει τίποτα. ![]() Εάν έχεις μετρήσει τελική 180 το 1100 σου έχει πρόβλημα, εγώ έχω δει 207* πραγματικά (218-219 στο κοντέρ)ακριβώς στην γραμμή του κόκκινου στο στροφόμετρο. ![]() * Ναι …ξέρω , σου φαίνεται απίστευτο αλλά χρησιμοποιώ κι εγώ αυτήν την απόρρητη υπερτεχνολογία (GPS) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Οκ πασο, είμαστε εκτός θέματος με τις τελικές..
![]() (ξαναμέτρατο παντως σε ευθεία )
|
|
|
|||
|
|||
|
Αμαν με τις τελικές....
επί της ουσίας τώρα ![]() Και το ΚΤΜ 1190 φοράει τα ίδια λάστιχα μπρος - πίσω με το νέο GS. Δεν είναι πρωτοτυπία λοιπόν, ούτε και η BMW "ανάγκασε" τους κατασκευαστές ελαστικών να φτιάξουν λάστιχα για το καμάρι της Συμφωνία ήταν![]() Φυσικά οι ιπποδυνάμεις τους ανάγκασαν να φορέσουν μεγαλύτερα λάστιχα.... Καλή η παρατήρηση πιο πάνω για την έδραση χούφτας- καθρέφτη- μανέτας κλπ και τη συμπεριφορά στις πτώσεις ![]() Τα ίδια είχα στο Tiger 1050, αλλά αυτό δεν ήταν adventure...
|
|
|
|||
|
|||
|
Οκ πάσο. Μην ξανακούσω όμως για 125 άλογα κ 225 πραγματική τελική για gs γιατί θα σκίσω τα πτυχία του μηχανολογου ..που δεν έχω
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατί διαφωνείς με αυτήν την ανακοίνωση ? όταν διαβάζεις (π.χ.) την ανακοίνωση της DUCATI για τους 150 ίππους του MULTI1200 την πιστεύεις σαν ιπποδύναμη ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ??? Η τωρινή 1200GS έχει (όπως και η 1200 S.TENERE) 110 ίππους… ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΦΑΛΟ …!!! Η νέα έχει 125 …ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΦΑΛΟ . Είπε κάποιος ότι αυτές οι τιμές είναι ΣΤΟ ΤΡΟΧΟ ??? ΟΟΟΟΟΧΙ Τι δεν καταλαβαίνεις ή που διαφωνείς??? |
|
|
|||
|
|||
|
ωραιο το κλειδακι
![]()
|
|
|
|||