![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Mε την υπογραφή του Κωνσταντίνου... Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Τέλεια & ΣΠΑΝΙΑ φωτογραφία!!!
Ο Νάπος πως και βρίσκεται στη σωστή θέση??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
στην 5τη θεση απο μπροστα βλεπω τον σουμιε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο ταξίδι παίδες.Κάποια στιγμή θα το κάνω οπωσδήποτε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά, πολύ ωραία εκδρομή σε πολύ λίγες μέρες. Εγώ μένω μόνιμα Χίο ,και αυτό το τριήμερο είχα πάει Θεσσαλονικη.Ελπιζω να σας ακόλουθησω σε κάποια εκδρομή, Σας περιμένω το καλοκαίρι για μπάνια και πολύ ούζο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε παιδιά, πάντα τέτοια !!:sm5:
Με κάνατε και ζήλεψα! |
|
|||
|
|||
![]()
wellcome back σε όλους ευχομαι πολλές παρόμοιες "βόλτες"μπραβο στους διοργανωτές και στους συμμετεχοντες...
|
|
|||
|
|||
![]() και γιατι να μην εχει αριστες αφου ειμασταν υπομονετικοι με αυτους και με τα ντερο τους !!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαιρετώ όλα τα παιδιά του forum..!!!! είμαι κάτοχος μιας hayabusas
αν και δεν έχω bmw γράφτηκα επειδή έτυχε να χαιρετηθούμε με μερικούς από τους φίλους που έκαναν αυτό το ταξίδι.....αν με θυμάστε το πρωί στο kusandasi που φορτώνατε βαλίτσες....εε?? πάντα όρθιοι παιδιά!!! |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τουρίστας στην «ιστορία» μας, Αρχαίες Ελληνικές πόλεις ,Παράλια Μικράς Ασίας | morfeas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 20 | 28-07-2010 15:21 |
Το GS Forum πίνει καφέ στο Κόμο της Ιταλίας 30-6-2010 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 01-07-2010 09:05 |
Το GS Forum αναβαθμίζεται! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 10 | 23-03-2010 19:21 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 18:41 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 10:26 |