![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Το πήρε και η γυναίκα μου σοβαρά..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παιδιά, τέτοια ταξίδια με βαν, θα κάνουμε μετά τα 86, που δεν θα μπορούμε να καβαλήσουμε μοτό... ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι, όντως! Κάτι τύποι που καβαλάνε την γυαλισμένη μοτό τους κ πάνε μέχρι την πλατεία για να τους δεί ο κόσμος... Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μαριε οι προηγούμενες 46 σελιδες του ποστ, σου ανατρέπουν de jure τους ισχυρισμούς σου για το θέμα και σε βγάζουν εκτός (τουλάχιστον του συγκεκριμένου ) θέματος, που είναι ούτως ή άλλως άλλο το θέμα του. Αν θες να εκφράσεις τις ανησυχίες σου, ανέβασε ένα άλλο ποστ. Σε παραπέμπω και στην ταινία "ΜΠΕΝΖΑΜΙΝ ΜΠΑΤΟΝ" ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βάνα μου,
..χίλια συγνώμη για τα spam δεν πίστευα οτι μπορούν να ενοχλήσουν τόσο(εσένα?),αλλωστε γίνοταν χωρίς κακία και στα πλαισια 'πειράγματος' και φιλίας του Θανάση και εμού.Εξαλλου αρκετες φορες εχω συμβουλευτει την εμπειρια του και μαλιστα τον θαυμαζω καθ'οτι ειναι πνευμα ανησυχο,κατι που μου αρέσει στους ανθρώπους που συναναστρέφομαι. Όσο για τις ανησυχιες μου,αυτές για την ώρα είναι επαγγελματικες και δεν χρειάζεται να τις δημοσιοποιήσω,τις μοιράζομαι με φίλους και για ταινία θα προτιμούσα τον 'ιδιαιτερο' Φόρεστ Γκάμπ σαν παράδειγμα. Χίλια συγνώμη και πάλι.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Riding Nordkapp in winter | Michael Chatzilias | Διάφορα | 14 | 06-04-2010 08:47 |
Ημερολόγιο αγώνων ΟΜΕ 2010 (οριστικό) | kostasvar | Αγώνες | 2 | 17-02-2010 12:21 |
Ημερολόγιο μοτοσυκλέτας | soter3gm | Πλοήγηση - Hardware και Software | 5 | 23-11-2009 10:57 |
Nordkapp | NikosGus | Ταξίδια στο εξωτερικό | 34 | 27-07-2009 21:35 |
το Ημερολόγιο του Καθημερινού Ακτιβιστή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 28-01-2009 00:57 |