![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Βρε την κακομοίρα τη γυναίκα μου, τι τραβάει κάθε βράδυ! Δίκιο έχει τελικά. Και να σκεφτείς ότι εσύ ήσουν τουλάχιστον δύο μέτρα μακριά μου! Το αναπλήρωσες όμως το πρωί, είχαμε πιεί δυο καφέδες ο καθένας και ο lepanto ii είχε αρχίσει πάλι να μιλάει φωναχτά για ξαδέρφια και διάσημους Δανιηλίδηδες από την άκρη του κόσμου, όταν ξεμύτισες! Αγγελής (το παληκάρι με το v strom) Last edited by apk; 21-10-2013 at 14:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φαντασου οτι ο ξαδελφος απο το Παρανεστι της Δραμας ( ο λεπαντο ) μας ζητησε συγμωμη το πρωι , που ξεχασε το κομπρεσερ αναμενο . ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το μάζεψες το παρεάκι και φέτος ! Συγχαρητήρια σε όλα τα φιλαράκια που συμμετείχαν, σε όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της εξόρμησης και σε όσους μας εφοδίασαν με πλούσιο φωτογραφικό υλικό ! Να είστε γεροί και του χρόνου να το επαναλάβετε ... |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω πάνω απ΄όλα το GS Forum που μέσω αυτού μπήκα σε μια μεγάλη και καλή παρέα, μια παρέα που με κάνει να χαίρομαι που έχω μηχανή και μοιράζομαι μαζί της κάθε χιλιόμετρο, κάθε στιγμή πάνω σε αυτή και ευελπιστώ και είμαι σίγουρος ότι θα ζήσω μαζί σας και άλλα τέτοια.
GS FORUM σ ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε λυπάμαι που δεν τα κατάφερα να έρθω είμαι σίγουρος οτι περάσατε τέλεια.
Και στην επόμενη με καλό ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Mπράβο Αρχηγέ ! Και του χρόνου να είστε καλά για μια από τα ίδια... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ποιος περιμενει ενα χρονο ακομα ? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιώργο για ανέβασε καμία φωτογραφία κι εσύ....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ψυχική ανάταση ..............
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |