![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη αν δεν πάρω το GPS ούτε από το γκαράζ τη βγάζω .Φοβάμαι μη χαθώ
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εσυ..............και μεσα στο γκαραζ το χανεις
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αύριο πρωί γίνεται η τραπεζική ενημέρωση και προχωρούμε!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να σας ρωτησω παιδια,υπαρχει περιπτωση σε 2 βδομαδες να μπορω να παραγγειλω κι εγω?ποια η τελικη του τιμη?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η τιμη του ειναι 528 ευρα........
![]() θα πρεπει να αποφασισεις οσο γινεται πιο γρηγορα.... αυριο θα ξερουμε,ποσο καιρο θα μεινει ανοικτη η ομαδικη αγορα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η συγκεκριμένη τιμή που πετύχαμε από τον Σκορδίλη (528€), είναι πολύ συμφέρουσα, συγκρινόμενη ακόμα και με αγορά μέσω internet πανευρωπαϊκά! Κι αυτή η τιμή επιτεύχθηκε έχοντας σαν όρο από τον αντιπρόσωπο την αγορά, το ελάχιστο, 10 τεμαχίων. Η συμμετοχή στην ομαδική έληγε την 31/3/2010. Όλοι όσοι τελικά μπήκαν στην Ομαδική, τακτοποίησαν την συμμετοχή τους μέχρι αυτήν την ημερομηνία. Όλως κατ' εξαίρεση, εάν επιθυμείς να συμμετάσχεις κι εσύ στην ομαδική, για λόγους συντομίας χρόνου, κάλεσέ με τηλεφωνικώς (τα τηλέφωνά μου είναι στο προφίλ μου), μέχρι αύριο το μεσημέρι. |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα σας !προλαβαινω να μπω στην λιστα για την ομαδικη αγοραα?αν ναι με ποιον πρεπει να επικοινωνησω για τις λεπτομερειες?ευχαριστω!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
έχεις Π.Μ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
arkas ευχαριστω πολυ!
|
|
|||
|
|||
![]()
προλαβαινω?μεχρι ποτε θα πρεπει να καταβαλω ολο το ποσο?
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GARMIN ZUMO 660 | MHTSOS | Πλοήγηση - Hardware και Software | 62 | 11-03-2013 23:25 |
ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GPS !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 150 | 06-04-2010 19:03 |
Πώληση GPS Garmin Zumo 550 | Jefe | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 14 | 16-06-2009 09:01 |