![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα το κάνει στο αυτοκίνητο και μου την δίνει
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Γιώργο για τις απαντήσεις σου.
Δυστυχώς δεν έχω εγγύηση (μοντ. 2005) από την τσεπούλα μου θα βγουν πάλι! Αλλά θα την στείλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (όσον αφορά το θέμα του συμπλέκτη, γιατί με τα BMW ποτέ δεν ξέρεις!) Για να φτάσεις στο σασμάν πρέπει να λύσεις τη μισή μηχανή σχεδόν (εξάτμηση, τροχό, διαφορικό, ψαλίδι, ανάρτηση, υποπλαίσιο και εγώ δεν ξέρω τι άλλο (εσύ τα ξέρεις αυτά καλύτερα) και είναι η δεύτερη φορά μέσα σε περίπου 5000χλμ γι'αυτό ανησυχώ! Τι να κάνω έμπλεξα! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδες καλησπερα!! Eιμαι καινουργιος στο FORUM και ο λογος που μπηκα ειναι για να διαβασω να μοιραστω να μαθω μαζι σας γιατι μετα απο συμβιωση με δυο JAPAN
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχως πολλα δε καταλαβαινω κι εγω ομως τι να κανουμε,προσωπικα παντως κι οσες φορες ειχα παρει gs ποτε δεν ειχα αντιμετωπισει προβλημα
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο θέμα....
Μετά απο πρόσφατη επίσκεψη στον Γέρακα (για αλλαγή σε φλάντσες καπακιών που είχαν διαρροή και θερμοστάτη ψυγειου λαδιού που τα είχε παίξει) μου είπαν να το αφήσω μέχρι την αλλαγή δίσκου κι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για μεγαλύτερη ζημιά... Αυτά μου είπαν, αυτά σας λέω... σημ. μιλάμε για GS '06 με 55κ χλμ |
|
|||
|
|||
![]()
ρουλεμαν πριζντιρεκτ και αξωνα.εμενα το κανει.οταν χτυπησει δισκο θα το φτιαξω.
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θόρυβος απο αντλία βενζίνης σε R1150 GS | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 06-05-2010 13:25 |
Καλημέρα σε όλους από Πειραιά. | Translatoras | Καλώς ήλθατε | 21 | 02-03-2010 09:37 |
Άλλος από 950 σε 1200 ? Χωματοσυζήτηση! | ikaros-gs | Γενικά - Αναβάτης | 6 | 26-02-2010 14:42 |
ενδειξη δείκτη βενζινης σε 1200gs/2008! | FANISGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 12-10-2009 22:21 |
Κράνος Μοτοσικλέτας Θόρυβος !!!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 12 | 25-04-2009 12:30 |