![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μολις αγοραστηκανε οι πισω λαστιχενιες βασεις 19 ευρω οι 6 και περιμενω τις 2 μποροστα,συνολο 30 ευρω.Εχω απογοητευτει απο την εταιρεια κατασκευης της σελας,γιατι υστερα απο email προς αυτη η απαντηση ηταν οτι δεν παρεχει τις βασεις.Και ρωτω εγω ειναι δυνατον να δινεις 400 ευρω και να μην εχει τις βασεις απαραδεκτο και εχω μεινει χωρις μοτο για το 3 ημερο.οσο ωραια κ να ναι η σελα εχω στεναχωρηθει πολυ που δε μου κανει κεφι
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον αφου αγορασα τις 6 πισω βασεις η σελα καθισε πανω στο μηχανακι κ δε κουνιοταν καθολου,και ερχομαι στο ψαχνο,εκανα 200 χλμ σ εθνικη για σερι μιλαμε, η αισθηση ηταν ακριβως ιδια με την εργοστασιακη,δηλ οποιος αρκειται σ αυτα τα χλμ δεν υπαρχει λογος να βαλει την wunder, βεβαια με την εργοστασιακη οταν εκανα θεσσ/κη-αθηνα τα ειχα δει ολα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το επομενο μηνα θα γινω κατοχος του bmw f800gs,αλλα βλεπω πολυ αρνητικα σχολια οσο αφορα την μαμα σελα του 800.τοσο αβολη ειναι ρε παιδια,που ανα μια ωρα πρεπει να κανεις σταση απο το πιασιμο...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το ύψος που έχεις εγώ θα σου έλεγα να πας οπωσδήποτε στη χαμηλή σέλα της μαμάς. Μόνο αν είσαι έμπειρος πάρε την κανονική και ακόμα και τότε στο χώμα θα έχεις θέμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ με 1,74 είχα για 10 μέρες (όσο κράτησε το στρώσιμο) τη χαμηλή της μαμάς και μετά, που το είχα συνηθίσει, έβαλα την κανονική. Κάποιες φορές κυρίως μέσα στην πόλη μου λείπει η χαμηλή σέλα. Δεν την κράτησα γιατί στα 90-100 χλμ ταξιδιού μου έκοβε την κυκλοφορία του αίματος στο δεξί πόδι.
Να σημειωθεί πως το έχω χαμηλώσει όσο παίρνει μπροστά "κατεβάζοντας" τις τιμονόπλακες.. |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά έχει δοκιμάσει κανένας από εσάς την Touratech ?
Αν ναι ας μας πει καμιά γνώμη |
|
|||
|
|||
![]()
εχω ακουσει απο ατομα που την ειχαν οτι ειχε ελαχιστη διαφορα απο της μαμας
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια εγω εκανα μετατροπη τη μαμα στο μοτο-κ και εχω το εξης θεμα.Ολα καλα με τη σελα ομως εχει μεταφερει τη θεση οδηγησης 4-5 cm πιο πισω και δεν φτανω με ανεση το τιμονι.Μηπως λυσω το προβλημα μου αν βαλω τους αποστατες της touratech στο τιμονι? Πειτε καμια γνωμη τι να κανω...
p.s. Ατο συμβαινει και με την comfort της bmw? Ας μου πει καποιος που την εχει! |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια η σελα της wunderligh δε λεει ειναι ακριβως σαν της μαμας,κλαιω τα λεφτα μου
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για πες..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΕΛΑ ΓΙΑ R 1200 GS ADV 09 | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 02-03-2013 21:00 |
ΣΕΛΑ GS1200 ADVE ΜΑΥΡΗ/ΚΟΚΚΙΝΗ | GSakias | Ζήτηση | 2 | 23-03-2010 09:57 |
ΣΕΛΑ ΓΙΑ R1150GS ADVENTURE | antonis1150GSA | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 4 | 20-03-2010 19:47 |
ΣΕΛΑ για adv | johntsip | Ζήτηση | 3 | 07-03-2010 15:01 |
ΚΟΝΤΗ ΣΕΛΑ | Eject | Διάφορα | 12 | 21-08-2009 20:59 |