![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πα πα πα το τέρααααςςς.. σωραίος… Αν έχεις φόβο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Θα περάσει με τα χιλιόμετρα. Και πρέπει να περάσει, αλλιώς δεν θα την ευχαριστιέσαι. Αυτό που θα μείνει, θα πρέπει να είναι σεβασμός. Και να ξέρεις ότι ποτέ δεν φταίει ο μεθυσμένος – η κυριούλα – η ταχύτητα – τα χαλίκια – ο ταξιτζής - ο ηλικιωμένος – η λακκούβα – τα λάδια κλπ κλπ κλπ. Φταίμε ΜΟΝΟ εμείς. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ πιστεύω το εξής από προσωπική εμπειρία,οταν είμαι σε ενα δρόμο πχ,αττική οδό,και αθηνων κορίνθου,ανοίγω μέχρι εκεί που ΕΓΩ πιστεύω οτι μπορώ να την κουμαντάρω,και φυσικά αυτο διαφέρει,ανάλογα με τα κέφια δηλαδή, και φυσικα οταν ο δρομος ειναι στεγνος φυσικά,
Εκεί λοιπόν πλαγιάζω,και το ευχαριστιέμαι,σε κάτι παρατεταμένες που υπάρχουν,μετά την κορινθο ομως τα πραγματα σοβαρευουν,γιατι πολλές φορές πάνω στις στροφές εχω βρεί άμμο σκορπισμένο απο κάποιο φορτηγό ίσως.οπότε εκεί δεν πλαγιάζω τόσο γιατί δεν ξερω τι θα βρώ στην στροφή. Και να σου πω και το καλό να γελάσεις? Οταν ερχομαι απο ταξίδι και ξεκινάω απο πόρο για το σπίτι μου,περνάω απο το βουνό,τον αίνο αν τον εχεις ακουστά,εκεί λοιπόν θα βρεις,αμμο,κατσικια 2 ποδα και 4ποδα,και το σιγουρο ειναι οτι θα βρείς νερό στο δρόμο ιδιως την νυχτα,εκει δεν παω πανω απο 40 πουθενά,μια απόσταση 35 χλμ την κάνω σε 40 λεπτα περίπου........με αυτον το φόβο που έχω τις σούπας δηλαδή,ακόμα δεν εχω πέσει,χτυπάω ξύλο,η ταπεινή μου γνώμη είναι χαρείς την μηχανή,και να την δουλευεις ανάλογα με τις δυνατότητες που έχεις,και μέχρι εκει που εσυ νιώθεις ασφαλείς.....ο δρόμος δεν ειναι πιστα,και όλοι αυτοι που πλαγιάζουν με γόνατα και αγκώνες πολλες φορές στις πιστες,θα ηθελα να τους δω να οδηγουν στους δρόμους μας,να δω πόσο θα πλαγιασουν.... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
.... παιδες!.....μια που μιλαμε για στροφουλες ...παραθετω και μερικες φωτο που μαζευω κατα καιρους απ το διαδίκτυο!...για να στολισω και λιγο το ποστακι!Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 22-11-2011 at 23:01. |
|
|
|||
|
|||
|
Σας διάβασα όλους με πολύ προσοχή. Συμφωνώ με όλους σας .
Τους ίδιους και χειρότερους είχα και εγώ. Ούτε σε ψυχίατρο πήγα ούτε σε ειδικά σεμινάρια. Πήρα μια Hondaκαι από τότε ταξιδεύω ευχάριστα… Να είστε καλά και να γελάτε…… |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κι εγώ είχα Cherokee και τραβούσα τροχόσπιτο...
![]() . . . . . . . . . . . . .... πήγαινε για ύπνο γρήγορα....... δεν είναι για σένα αυτά τα thread !! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ναπούλη μου ένα χρόνο σε διαβάζω στωικά, και σε αντιμετωπίζω με κατανόηση... Έφτασε ή ώρα που η υπομονή μου εξαντλήθηκε.... Τί δουλειά έχει ένα Honda σε ένα θέμα για στροφές και απόλαυση????? |
|
|
|||
|
|||
|
Συγνώμη εσύ δεν είπες στις καλημέρες ότι πας για ύπνο...Απλά το είπα μην εξαγριώνεσαι.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Την εξαγορά της Saab επιθυμούν παράγοντες της Formula 1 | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 11-01-2010 22:53 |
| Η τεχνική της στροφής από το Sport Riding Techniques | soter3gm | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 14 | 02-11-2009 06:46 |
| «Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 18:19 |
| Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 08:03 |
| Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 17:05 |