![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εγώ πάντως (περισσότερο επειδή γράφω γρήγορα και επειδή διαβάζω ΜΟΝΟ όσα θέλω, όχι όλα) έχω χρόνο μόνο για λίγο "foruming" και πραγματικά ζηλεύω αυτούς που (εδώ μέσα είναι, εσείς είστε) έχουν τη δυνατότητα να πουν "φεύγουμε μια βδομάδα για την τάδε εκδρομή" ή και "πάμε να δώσουμε 200 ευρώ για να κάνουμε αυτό το ενδιαφέρον πράγμα" κλπ. γιατί και τα δυο έχω χάσει δυνατότητα από καιρό να τα κάνω
|
|
|||
|
|||
![]()
οι ανάγκες δεν περιλαμβάνουν πχ. βάζω βενζίνη στη μηχανή με 1.7 το λίτρο;
άρα (αν και συχνά συμφωνώ μαζί σου gsmaniac) εδώ κάνει λίγο κόντρα το "μειώνουμε τις ανάγκες μας και περνάμε καλύτερα" |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν κάνω τον πονηρό,απλά θα σου πω πως τα βολευω εγω |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Συμφωνώ βεβαίως με τον Κώστα. ![]() Βενζίνη... 20 ευρώ έβαζα... 20 ευρώ βάζω. Άν πρώτα έφταναν μέχρι Πάτρα... τώρα θα μου αρέσει ο καφές στο Αίγιο!!! ![]() ΥΓ. "Οι ανάγκες είναι ανάλογες των καταστροφών" για να μην ξεχνιόμαστε... Last edited by yannis; 04-05-2011 at 16:53. |
|
|||
|
|||
![]()
ενδιαφέρον
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι μια λογική και αυτή υποθέτω.
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο (GeorgeP) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 62 | 13-04-2011 09:22 |
Χρόνια Πολλά GeorgeP | Lerian | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 29 | 13-04-2010 22:22 |
GeorgeP & BMW RT * Σχέσεις Πάθους !! | frits | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 33 | 17-12-2009 19:13 |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο !!! - (GeorgeP) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 14-04-2009 22:14 |