![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() τα καλλιστεια αρχιζουν,ειχε πολυ πλακα ![]() ![]() ![]() παιδες τα υπολοιπα σε λιγες ωρες γιατι ειμαι πτωμα και η ωρα ειναι 6 και μιση...ανεβαζω και τα βιντεο,οταν ξυπνησω λογικα θα εχουν ανεβει,ειναι και πολλα.... συγχαρητηρια παντως στους ανθρωπους που διοργανωσαν ολο αυτο το σκηνικο που πραγματικα μας εκανε να περασουμε καλα. respect και στα παιδια απο το forum μας που βοηθησαν στην υλοποιηση αλλα και για την δουλεια που εκαναν κατα την διαρκεια της εκδηλωσης. πραγματικα περασαμε τελεια.αξεχαστο. τα λεμε σε λιγες ωρες. |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους και να μην εχουμε παραπληροφορηση
Τα πραγματα δεν ηταν τοσο ροδινα οσο οι αγαπητοι φιλοι μοτοσυκλετιστες προαναφεραν υπαρχαν παρα πολλα προβληματα στην μαζοξη αυτη 1) μολις εμπενες μεσα μαζι με το εισητηριο σου διναν και ενα μπλουζακι δωρο που μεχρι να πιασει το κρυο και να το βαλεις πανω απο το δικο σου δεν ειχες τι να το κανεις και επρεπε να πιανεις κουβεντα στις διαφορες που ηταν τριγυρω για να στο προσεχουν οσο εσυ εκανες κατι αλλο (πηγαινες για μπυρες κλπ κλπ ) 2)τα διαφορα συγκροτηματα που επαιζαν , επαιζαν τοσο καλα που δεν σε αφηναν να χαλαρωσεις καθολου και ησουνα συνεχεια ορθιος και χορευες με αποτελεσμα την επομενη να σε ενοχλουν τα ποδια σου 3)τα σουβλακια ηταν παρα πολυ νοστημα ζεστα φτηνα και παρα πολλα και επρεπε να τρως συνεχεια 4) οι μπυρες ηταν πολυ παγωμενες πολυ φτηνες και αυτες παρα πολλες, με αποτελεσμα να προσπαθεις να τισ τελειωσεις αλλα παντα στο τραπεζι να υπαρχουν 3-4 που γραφαν το ονομα σου πανω Εγω αυτα εχω καταθεσω οσο αφορα αυτην την 14η παγκρητια συναντηση τα συμπερασματα ας τα βγαλει ο καθενας μονος του εγω παντος παρα τα τεραστια προβληματα που προαναφερα, του χρονου θα φροντισω να μην την χασω με τιποτα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
και συνεχιζουμε.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() θα ακολουθησουν κι αλλα βιντεο,ειχαμε διακοπη ρευματος και δυστυχως δεν ανεβηκαν ολα. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και εγώ που άρχισα να διαβάζω την αρχή και νόμιζα πως θα δω να γράφεις κάτι σοβαρό... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Send from my sexy Se Xperia Arc using tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
13η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών | painterakis | Διάφορα | 13 | 03-09-2010 23:09 |
Συγκέντρωση Μοτουκλετιστών "Κρητη 2010" 31/7 1/8 | kompimen | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 28-07-2010 09:33 |
Πανηγυρισμός ποδοσφαιριστών σε γκολ......... | MARK | Χιούμορ | 10 | 06-05-2010 18:28 |
Αλλαγή υγρών φρένων χωρίς την ανάγκη εξαέρωσης.© | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 35 | 25-10-2009 19:35 |