![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Η χρήση του με γάντια πως είναι?
Γιατί δεν παίζει θέμα εγγύησης? Οι 12 μήνες που γράφουν στο σάιτ τους? Last edited by gepol; 20-08-2011 at 11:45. |
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως γιατί λόγω της χαμηλής αξίας κτήσης του, τα μεταφορικά μπρος πίσω καθιστούν ασύμφορη την αποστολή του για επισκευή στην Κίνα???
|
|
|
|||
|
|||
|
Aκριβως ετσι! οσον αφορα τη χρηση με γαντια ειναι δυνατη αλλα θελει λιγο εξασκηση η λεπτα δαχτυλα!!! κι οχι σαν τα δικα μου (εχω κοψει απο το γαντι του αριστερου χεριου το δειχτη στην ακρη για να με διευκολυνει στη χρηση του αλλα και στη χρηση των κουμπιων της ενδοσυνενοησης στο κρανος...
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είμαι τόσο σίγουρος για αυτό. Εστειλα κάποιο χαλασμένο σκεύος σε παρόμοιες διαστάσεις στην Κίνα πριν μερικούς μήνες και πλήρωσα 14€ μεταφορικά. Επειδή ήταν σε εγγύηση μου το έστειλαν πίσω χωρίς χρέωση....δεν ξέρω η ChinaVasion τι κάνει, αλλά μια ερώτηση μπορούμε να κάνουμε....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως επειδή το έχω αρκετά χρόνια ακουστό το σάιτ αυτό, δεν έχω ακούσει παρά μόνο τα καλλίτερα...
|
|
|
|||
|
|||
|
μαγκες,,
οσοι ειστε απο θεσσαλονικη, βεροια, κοζανη, τρικαλα. καρδιτσα, λαρισα, βολο ,σερρεσ κτλ κανονιζουμε καφε θεσσαλονικη και σας το παρουσιαζω .... αν θελετε παρτε το δικο μου να το δοκιμασετε |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Παρακατιανοί είμαστε ??? ![]() Λάζαρε, αν μπορείς, κάνε μας μια παρουσίαση ... ![]() .
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ναι..... αφου ειστε παρα-κατιανοι... δηλαδι απο κατω.. ![]() ![]() ![]() σοβαρα τωρα οσοι ειστε απο βορρα μπορουμε να το δουμε... οι υπολοιποι θα σας φτιαξω βιντεο στο you tube αυριο |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|