GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> ΑΝΑΒΑΤΗΣ > Εξοπλισμός αναβάτη > Ένδυση

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 15-12-2011, 23:12
staikosn1 Ο/Η staikosn1 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1100 GS
Προεπιλογή Απάντηση: προιοντα colori

Παντως σκεφτομαστε ΕΛΛΗΝΙΚΑ, αυτο μετραει!
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2011, 00:28
Mariosg Ο/Η Mariosg βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: θρακομακεδωνες
Μoto: gs 800

εχω μπουφαν και γιλεκο αριστα ισοθερμικα αριστα γαντια οχι μπαζουν αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι suuuuupppeerrrr
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2011, 12:22
brasidas12 Ο/Η brasidas12 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2011
Περιοχή: petroupoli
Μoto: kawasaki versys 08

εγω εχω παρει τα σαμαρια απο την colori.κ μπορω να πω πως ειναι σουπερ κ πολυ ποιοτικα.δεν ηξερα ομως πως ειναι ελληνικα.κατι προς ιταλια μου εκαναν.μπραβο
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2011, 23:35
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Πήρα το Μάρτη πέρσι, ένα jacket Idol, το οποίο με ικανοποιούσε σε όλα τα θέματα (άνεση, εφαρμογή, εμφάνιση, προστασία από κρύο και αέρα). Δεν είχε δοκιμαστεί σε σοβαρή βροχή. Την περασμένη Παρασκευή το φορούσα με τη νεροποντή και σε μια διαδρομή 15', ενώ γενικά ήταν αδιάβροχο, έμπασε νερό στα μανίκια, από τον αγκώνα και κάτω. Και λίγο στην αριστερή μασχάλη. Λέμε για νερό... Το ένιωθα να τρέχει στα γάντια...
Το μπουφάν ουσιαστικά φορέθηκε 3 μήνες. Καινούριο.
Το πήγα αμέσως στο κατάστημα. Μου είπαν να περιμένω και Δευτέρα - Τρίτη θα με ειδοποιούσαν. Σήμερα το απόγευμα μίλησα με τον υπεύθυνο, μου είπε ότι εξεπλάγει και με ρώτησε για ανοικτό φερμουάρ μανικιών. Τον διαβεβαίωσα ότι ήταν κλειστό, και αφού αυτοί είχαν εξετάσει το μπουφάν για τυχόν κακομεταχείρηση (πλύσιμο εκτός προδιαγραφών κλπ), χωρίς περιστροφές μου είπε να πάω στο μαγαζί και να πάρω ένα καινούριο. Επέλεξα ένα νέο μοντέλο το Avatar, και περιχαρής πλέον το πήρα Επίσης, επειδή ήταν 30€ πιο φθηνό (δεν έχει δέρμα όπως το άλλο) πήρα κι ένα ισοθερμικό για τη γυναίκα
Αυτή η υλοποίηση της "χρυσής εγγύησης" της Colori, τι να πώ;;; Αν μη τι άλλο, πάλι Colori θα πάρω!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2011, 10:03
Andreas_F800GS Ο/Η Andreas_F800GS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα, Ηλιούπολη
Μoto: F800GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester Εμφάνιση μηνυμάτων
Πήρα το Μάρτη πέρσι, ένα jacket Idol, το οποίο με ικανοποιούσε σε όλα τα θέματα (άνεση, εφαρμογή, εμφάνιση, προστασία από κρύο και αέρα). Δεν είχε δοκιμαστεί σε σοβαρή βροχή. Την περασμένη Παρασκευή το φορούσα με τη νεροποντή και σε μια διαδρομή 15', ενώ γενικά ήταν αδιάβροχο, έμπασε νερό στα μανίκια, από τον αγκώνα και κάτω. Και λίγο στην αριστερή μασχάλη. Λέμε για νερό... Το ένιωθα να τρέχει στα γάντια...
Το μπουφάν ουσιαστικά φορέθηκε 3 μήνες. Καινούριο.
Το πήγα αμέσως στο κατάστημα. Μου είπαν να περιμένω και Δευτέρα - Τρίτη θα με ειδοποιούσαν. Σήμερα το απόγευμα μίλησα με τον υπεύθυνο, μου είπε ότι εξεπλάγει και με ρώτησε για ανοικτό φερμουάρ μανικιών. Τον διαβεβαίωσα ότι ήταν κλειστό, και αφού αυτοί είχαν εξετάσει το μπουφάν για τυχόν κακομεταχείρηση (πλύσιμο εκτός προδιαγραφών κλπ), χωρίς περιστροφές μου είπε να πάω στο μαγαζί και να πάρω ένα καινούριο. Επέλεξα ένα νέο μοντέλο το Avatar, και περιχαρής πλέον το πήρα Επίσης, επειδή ήταν 30€ πιο φθηνό (δεν έχει δέρμα όπως το άλλο) πήρα κι ένα ισοθερμικό για τη γυναίκα
Αυτή η υλοποίηση της "χρυσής εγγύησης" της Colori, τι να πώ;;; Αν μη τι άλλο, πάλι Colori θα πάρω!!!!!
Δεν έχω προσωπική εμπειρία με προϊόντα colori. Έχει πάρει ένα μπουφάν η σύζυγος και είναι ευχαριστημένη. Το γεγονός όμως ότι υλοποιούν τον όρο "εγγύηση" με τον καλύτερο τρόπο και όχι όπως άλλες "μεγάλες" εταιρίες αξίζει για πολλά μπράβο. Μακάρι όλες οι επιχειρίσεις να λειτουργούσαν έτσι.
Reply With Quote
Παλιό 23-12-2011, 12:11
pkaran Ο/Η pkaran βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: BMW G650GS-2011

Έχω εδώ και 2 χρόνια το colori με το airbag είναι φοβερό είμαι πολύ ικανοποιημένος μπράβο τους! (Το airbag δεν το έχω δικιμάσει και ούτε θέλω)
Reply With Quote
Παλιό 24-12-2011, 15:59
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pkaran Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω εδώ και 2 χρόνια το colori με το airbag είναι φοβερό είμαι πολύ ικανοποιημένος μπράβο τους! (Το airbag δεν το έχω δικιμάσει και ούτε θέλω)
Εγώ θα το δοκίμαζα (όρθιος εννοείται) έτσι να δω πώς δουλεύει. Και θα άλλαζα μια αμπούλα μετά.

Ποτέ να μην το χρειαστείς!!!!
Πάντα όρθιος
Reply With Quote
Παλιό 24-12-2011, 17:41
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Εχω το μπουφάν Inox 5 χρόνια τώρα και δεν του συμπεριφέρομαι και στοργικά.

Κανένα πρόβλημα κι η colori μου έχει αλλάξει ήδη 2 φορές τα φερμουάρ, όχι γιατί δεν κλείνουν, σπάει το ρημάδι που έχει για να τα τραβάς.

Πέρσυ είχα πάρει πάλι σε bazaar της, ένα ζευγάρι oxtar σε μισή τιμή και τις φορώ συνέχεια.

Σκέφτομαι ελληνικά, αγοράζω ελληνικά.

πότε θα φτιαχτεί επιτέλους ελληνικό μεσαίου κυβισμού να το πάρω;!
Reply With Quote
Παλιό 28-12-2011, 21:51
renovatio Ο/Η renovatio βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: BMW F650 GS twin

Πάντως εγώ κάτι γάντια που έχω πάρει έχουν αστοχία σχεδιασμού, δηλαδή έχουν τις ραφες πάνω στις κλειδώσεις των δακτύλων και τις πιεζουν και μετά από μερική ώρα με πονάνε, ειδικά όταν σφίγγω τις μανέτες.
Reply With Quote
Παλιό 28-12-2011, 22:09
peterv Ο/Η peterv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R 1200 GS
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ θα το δοκίμαζα (όρθιος εννοείται) έτσι να δω πώς δουλεύει. Και θα άλλαζα μια αμπούλα μετά.

Ποτέ να μην το χρειαστείς!!!!
Πάντα όρθιος
Εδώ και χρόνια έχω δοκιμάσει κανά δυό τρεισ φορές τον αερόσακο χωρισ ευτυχώσ τραυματισμού Δουλεύει άψογα και γρήγορα.
Δεν καταλαβαίνεις καν πότε ανοίγει. Από την άλλη αλλάζεις μόνο μια αμπούλα και όλα καλά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Peterv
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης