![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παντως σκεφτομαστε ΕΛΛΗΝΙΚΑ, αυτο μετραει!
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω μπουφαν και γιλεκο αριστα ισοθερμικα αριστα γαντια οχι μπαζουν αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι suuuuupppeerrrr
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω εχω παρει τα σαμαρια απο την colori.κ μπορω να πω πως ειναι σουπερ κ πολυ ποιοτικα.δεν ηξερα ομως πως ειναι ελληνικα.κατι προς ιταλια μου εκαναν.μπραβο
|
|
|||
|
|||
![]()
Πήρα το Μάρτη πέρσι, ένα jacket Idol, το οποίο με ικανοποιούσε σε όλα τα θέματα (άνεση, εφαρμογή, εμφάνιση, προστασία από κρύο και αέρα). Δεν είχε δοκιμαστεί σε σοβαρή βροχή. Την περασμένη Παρασκευή το φορούσα με τη νεροποντή και σε μια διαδρομή 15', ενώ γενικά ήταν αδιάβροχο, έμπασε νερό στα μανίκια, από τον αγκώνα και κάτω. Και λίγο στην αριστερή μασχάλη. Λέμε για νερό... Το ένιωθα να τρέχει στα γάντια...
Το μπουφάν ουσιαστικά φορέθηκε 3 μήνες. Καινούριο. Το πήγα αμέσως στο κατάστημα. Μου είπαν να περιμένω και Δευτέρα - Τρίτη θα με ειδοποιούσαν. Σήμερα το απόγευμα μίλησα με τον υπεύθυνο, μου είπε ότι εξεπλάγει και με ρώτησε για ανοικτό φερμουάρ μανικιών. Τον διαβεβαίωσα ότι ήταν κλειστό, και αφού αυτοί είχαν εξετάσει το μπουφάν για τυχόν κακομεταχείρηση (πλύσιμο εκτός προδιαγραφών κλπ), χωρίς περιστροφές μου είπε να πάω στο μαγαζί και να πάρω ένα καινούριο. Επέλεξα ένα νέο μοντέλο το Avatar, και περιχαρής πλέον το πήρα ![]() ![]() Αυτή η υλοποίηση της "χρυσής εγγύησης" της Colori, τι να πώ;;; Αν μη τι άλλο, πάλι Colori θα πάρω!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω εδώ και 2 χρόνια το colori με το airbag είναι φοβερό είμαι πολύ ικανοποιημένος μπράβο τους! (Το airbag δεν το έχω δικιμάσει και ούτε θέλω)
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ποτέ να μην το χρειαστείς!!!! Πάντα όρθιος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω το μπουφάν Inox 5 χρόνια τώρα και δεν του συμπεριφέρομαι και στοργικά.
Κανένα πρόβλημα κι η colori μου έχει αλλάξει ήδη 2 φορές τα φερμουάρ, όχι γιατί δεν κλείνουν, σπάει το ρημάδι που έχει για να τα τραβάς. Πέρσυ είχα πάρει πάλι σε bazaar της, ένα ζευγάρι oxtar σε μισή τιμή και τις φορώ συνέχεια. Σκέφτομαι ελληνικά, αγοράζω ελληνικά. πότε θα φτιαχτεί επιτέλους ελληνικό μεσαίου κυβισμού να το πάρω;! |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως εγώ κάτι γάντια που έχω πάρει έχουν αστοχία σχεδιασμού, δηλαδή έχουν τις ραφες πάνω στις κλειδώσεις των δακτύλων και τις πιεζουν και μετά από μερική ώρα με πονάνε, ειδικά όταν σφίγγω τις μανέτες.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν καταλαβαίνεις καν πότε ανοίγει. Από την άλλη αλλάζεις μόνο μια αμπούλα και όλα καλά. Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΗΣΗ ΜΠΟΥΦΑΝ COLORI XL | geolag | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 16-02-2011 09:25 |
COLORI | PACO | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 9 | 06-02-2011 10:51 |
colori storm | varaderiadis | Ένδυση | 11 | 01-01-2011 12:26 |
bazaar Colori | ortho | Ένδυση | 6 | 27-09-2010 16:35 |
Μπουφαν Colori Dylan | antonis1150GSA | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 24-11-2009 08:43 |