![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() καλώς ήρθατε φιλαράκι τελεφον γκελντι για οτιδήποτε χρειαστείς....ξέρεις εσύ ![]() τα λέμε το αργότερο αύριο |
|
|||
|
|||
![]() Καλώς ήρθατε στην πόλη μας Δημήτρη ευχόμαστε να περάσετε παρέα μας πολύ καλά. Μόλις ενημερώθηκα από τον γιατρό του φόρουμ ότι σε δυο μερούλες θα είμαι ΟΚ από την ιωσούλα που άρπαξα, άρα αύριο πιστεύω να τα καταφέρω και να σας συναντήσω με πολύ χαρά ![]() Πες στον Αντρέα ότι ο Λευτέρης τον περιμένει πως και πως να βρεθούνε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
"Μπακαλιαράκια" στο λιμάνι ...
![]() ![]() Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() Αααα... θα σε πετύχει ο αδελφός σου που δεν έχει φάει και θα σε περιλάβει...
![]() ![]() Καλά να περάσετε ! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Καλή διαμονή Δημήτρη ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
με τέτοια δεν χορταίνεις.
![]() δυστυχώς, είμαι στη δουλειά και δεν προλαβαίνω να έρθω για προθέρμανση. |
|
|||
|
|||
![]() Καλη ορεξη καλα να περασετε!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πετάς μια κουβέντα για τη φάρα του ΓΑΠ και μετά το ρίχνεις στα μπακαλιαράκια!!!!
![]() ΑΑΑ! Έτσι ξέρω και γω!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλά να περάσεις ........, όχι δεν σου λέω ότι ζηλεύω ......
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ & ΝΟΤΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 6-8/01/2012 | Hekima | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 1361 | 20-02-2012 10:33 |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 17:16 |
ΔΙΠΛΗ ΦΟΡΟΑΦΑΙΜΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 15-10-2011 08:10 |
2012! | Arkas | Κινηματογράφος | 2 | 05-03-2010 07:07 |
2012 | georgekostas | Κινηματογράφος | 6 | 23-06-2009 13:36 |