![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα βλέπεις τα ρημάδια γιατρέ...;;;
![]() τα ξεντεριάσανεεεCPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Μου θυμήσατε τους Simon & Lisa που στην τελευταία ανανέωση των ΒΜW δούλευαν μόνο κινεζάκια πάνω στα moter!!!
![]() ![]() ![]() Πάντως αν δώσουμε όλοι οι 1200άριδες από ένα κυβικό θα μας φτάσουν δεν θα μας λείψει και θα έχουν ήρεμη δύναμη χωρίς μπράτσα!!! ![]() ![]() ![]() Με το καλό Νίκο το make up και δεν είμαι σίγουρος ότι περιμένουμε κάτι καλο!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
!
![]()
Last edited by commander; 15-01-2012 at 10:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν και είναι 1200, o Ιταλός δεν το έβαψε αλλά το ανανεώσε πολύ καλά, (κατά την προσωπική μου άποψη) και πλησιάζει προς την χιονάτη που σκέφτονται μερικοί.
Σε αυτή τη περίπτωση όμως έχει πολύ δουλειά ο eytyxios Wraaaaaaaaaaaapping!!!!!! - ADVrider |
|
|
|||
|
|||
|
Ομορφιες ομορφιες βαλε σκορδο θα στη
φανε οι 1200ρηδες ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αντε με το καλο, καλη επιτυχια
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() Και συνεχιζόυμε...Απο την τετάρτη ηταν έτοιμα τα πράγματα αλλά λόγο εργασίας που είχαμε καταφέραμε σήμερα να ξεκινήσουμε την μοντα....... ![]() Επί το έργων το παλικάρι ........ ![]() Και το χρώμα αυτής alpine white το χρώμα του επετειακού που σταμάτησε η παραγωγή του το 06..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και επειδή μας έχει συνεπάρει η μοντα ξεχαστηκαμε και δεν τραβηξαμε πολλές φωτό.. ![]() ![]() Χωρίς τα γραμματα βέβαια είναι σαν να τις λείπει κατι αλλα έχουμε μεριμνήσει...ΕΥΤΥΧΗΗΗΗΗΗΗΗ...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Έτοιμος φιλαρακι μου καλα ταξίδια να έχεις μαζί της .......... Τώρα βουρ για τον κύριο ΕΥΤΥΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...... σου έρχεται..........![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
όμορφο το κάνατε ρε!!!
Μπράβο!!!!! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-ασχολείται κανείς ;;;;;;; | sotos | Διάφορα | 13 | 12-04-2012 21:31 |
| nivo....paco.... | PACO | Τεχνικά θέματα διάφορα | 65 | 16-12-2011 14:51 |
| ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ | frits | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 11-12-2011 15:59 |
| ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 27-02-2011 22:52 |
| Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 03-08-2010 17:20 |