|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ολα οσα θελατε να μαθετε για ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ! 

Με 150 που πήγαινα, μόνο gatsos δεν έβλεπα      | 
| 

| |||
| 
 | |||

Επιπλέον, ισχύει αυτό που έγραψα πριν..... Δε λειτουργούν πάντα και την πατάμε γιατί μετά από λίγο τις αγνοούμε.... γι αυτές που ξέρουμε, λέω.     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||

Μα ήμουν σαφής σε όλα. Μιλάω για αντίμετρα. Αυτού του είδους τα συστήματα είναι δύσχρηστα και πανάκριβα. Και βέβαια υπάρχουν δέκτες χαμηλού κόστους που σε ειδοποιούν ότι σε ανιχνεύει radar. Και να το δεις τι μπορείς να κάνεις. Είμαι της άποψης να μάθουμε όλοι μας να τηρούμε τα όρια και να μην πετάμε χρήματα για τέτοιου είδους συσκευές……………………………… | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ολα οσα θελατε να μαθετε για ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ! Απόσπασμα: 
 Το τι μπορει να κανει ενας οδηγος που τα χρησιμοποιει το εξηγω πιο πανω σε αλλο ποστ, αν βαρεθηκες να το διαβασεις μπορω να στα εξηγησω σε εναν καφε. Εν συντομια για τις σταθερες καμερες γλυτωνει την κλιση 100% και για τα lidar radars (lazer) απο τιποτα μεχρι πολλα αρκει να μην εχει χερι απο μαρμαρο ο χειριστης των ¨η να σημαδευει άλλο αυτοκινητο πριν σημαδεψει το δικο σου. Αληθεια, εχεις δοκιμασει κατι απο ολα αυτα που συζηταμε? Αν οχι.........αστο καλυτερα. Να τηρουμε τα ορια? φυσικα και πρέπει να τα τηρουμε, αλλα πες μου αν εσυ στην Εγναντια ¨η στην Κατερινη των 4 ¨η 5 λωριδων μπορεις να πας με 120!!!! Φυσικα και οχι, οπως και οι Αμερικανοι στις δικες τους Εγναντιες δεν μπορουσαν να πηγαινουν με 55 μιλια....τους επιανε ο υπνος και σκοτωνοντουσαν....ετσι αυξησαν το οριο στα 65 ¨η 70 μιλια. Στην Γερμανια ειναι χαζοι νομιζεις που δεν υπαρχουν ορια στις autobahn? στους επαρχιακους δρομους που υπαρχουν ειναι λογικα και γιαυτο δεν παραβιαζονται...στην Γερμανια ομως οχι στην Ελλαδα. Μηπως ειναι λογικο το οριο των 50κμ στην Βαρης-Κορωπιου ¨η των 40 στην παλληνη? οχι βεβαια, ειναι ορια εσκεμμενως βαλμενα για να παραβιαζονται και να κοβονται κλησεις. | 
| 

| |||
| 
 | |||
 τα περισσοτερα σε ωθουν να τα παραβιασεις και τελικα σου δημιουργουν και μια νοοτροπια να μην τα λαμβανεις υποψιν σου... | 
| 

| |||
| 
 | |||

Μαυρογέρακα πολύ χρήσιμο νήμα, θέλω να σε ευχαριστήσω για τον κόπο σου.... μάθαμε πολλά κ χρήσιμα...   | 
| 

| |||
| 
 | |||

@ναπο: Ναπολέων δεν έχει σχεση το νήμα με τα ρανταρ επιφανείας αδερφέ μου μην ταραζεσαι  ουτε καν με τα επιφανείας αέρος  τα πολεμικά ραντάρ μπορει μεν.... αλλά καμμια σχεση... ειναι άλλο πράμα! Θα πρότεινα να ανοίξεις ένα νήμα κ να μας τα αναλύσεις αλλά αυτό εδώ είναι χρήσιμο.... Ηξερες ότι σημαδεύουν την εμπρόσθια πινακίδα???????? Θα την τρελάνω στο κατούρημα την αφιλότιμη ετσι ώστε τα σάκχαρα μου παρέα με την σκόνη να δημιουργήσουν ένα stelth επίχρισμα, αόρατο στα ρανταρ.... | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Κι αυτο μον για τα lidar (lazer), για τα άλλα σημαδευουν παντου...........αλλα αυτα τα άλλα δεν χρησιμοποιουνται πια....τουλαχιστον οχι τοσο. Ολα τα παραπανω αφορουν τα ρανταρ χειρος (πιστολια), οι καμερες ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, πιο ευκολες.......   | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Η αρχή λειτουργείας των εκπομπών ΗΜΚ είναι ακριβώς η ίδια. Απο την εφευρεσή τους μέχρι σήμερα δεν έχει αλάξει στο παραμικρό................ | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ολα οσα θελατε να μαθετε για ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ! στην ειδικη τιμη των: £139.95  αλλα ειναι η καλυτερη λυση για καμερες...διοδια και γενικοτερα οπου δεν θελεις να βλεπουν την πινακιδα σου...!!! | 
|  | 
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| 
 | 
 |