![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
μια χαρά περάσατε........μπράβο πάντα τέτοια................και όπως πολύ καλά είδαν τα ματάκια μου.............τα παιδιά δεν χάλασαν τη δίαιτα καθόλου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μετά απο ένα όμορφο διήμερο έφτασε η ώρα του αποχωρισμού
Στο Αεροδρόμιο οικοδεσπότης ο Ηλίας MarcoPolo ταχτοπιοισε τα παιδιά και αποφύγαμε την ταλαιπωρία της τεράστιας ουρά Καλό ταξίδι στα φιλαράκια με το καλο να ξανασμιξουμε ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() Τελικά αυτή η Κρήτη είναι ΗΡΩΪΚΗ!! Τα τελευταία 100 χρόνια έχει περάσει του Χριστού τα Πάθη... Τούρκοι, Ενετοί, Γερμανοί . .. Αrgi Teo, κ.α.. . .. και τώρα το τρομερό δίδυμο Κορνήλιος & Ηλίας!! ![]() ![]() ![]() Πόσα να αντέξει και αυτό το νησί!!! Εάν περνούσε το Τσουνάμι θα είχε λιγότερες απώλειες σε χλωρίδα & πανίδα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Είμαι σίγουρος με συντονιστή τον Ευτυχάκο,
θα περάσατε ΤΕΛΕΙΑ!!! Μπράβο και στους μεν αλλά και στους δεν!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
εγω στο σπιτι .,.
οι υπολοιποι συνεχιζουν για σερρες φωτο ρεπορταζ και αναλυσεις οσονουπω
|
|
|
|||
|
|||
|
Βόρεια κοπέλια δεν κατάφερα να έρθω στο αεροδρόμιο γιατί η εβδομάδα ξεκίνησε βίαια μετά το τριήμερο στον καθαρό αέρα... Ευελπιστώ να σας ξαναδώ σύντομα!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Α ρε παρεα!!!! μου λειψατε!!!τελιωνει η τουριστικη σεζον σε και θα συναντιομαστε πιο συχνα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εγώ στην βάση μου
![]() Ώρα για φωτορεπορτάζ
|
|
|
|||
|
|||
|
Αναχώρηση Σάββατο βράδυ από Θεσσαλονίκη
![]() ![]() Άφιξη στο Ηράκλειο........... ![]() Και αμέσως στην μάχη ![]() Ξαφνικά ο Ευτύχαρος την είδε Γιαννάκης Μελισσανίδης ![]() ![]() Μέγας είσαι Κύριε................... ![]() Υ.Γ. Η καρέκλα δεν έσπασε, απλά ήθελε να κάνει εντυπωσιακή είσοδο ![]() ![]() Και αφού όλα αποκαταστάθηκαν ο γίγαντας σηκώθηκε ![]() ![]() ![]() Ο Ηλίας με το ξεκίνημα σήκωσε τα χέρια ψηλά............ ![]() ![]() ![]() Και ιδού ο master sef ![]() ![]() ![]() Και επί το έργω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Περνάμε και στα επίσημα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτό πάλι ένα μυστήριο πράγμα με ότι και να το φας είναι πεντανόστιμο ![]() ![]() Και κάπως έτσι ήσυχα και χαλαρά τελείωσε το καλωσόρισμα του Σαββάτου αααααααααααα και να μην το ξεχάσω και με μπόλικη ρακή ![]()
Last edited by kornlaz; 24-09-2012 at 20:14. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|