![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Σαν του Heep, δεν έχει. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by dimitrisgsx1400; 14-10-2012 at 22:33. |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο-x την αλλη φορα!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπιλάρα ευχαριστούμε μας έφτιαξες .,.,και πάλι.,.,.,
ντονλάντ συχωριανέ῎..῎ άπαιχτος ,.,μη μασας χώστα φιλαράκι.,., ![]() για τα λοιπά ρεμάλια δε λέω κουβέντα.,.,., είς το επανδείν.,., με τα χιόνια .,., και οι ιστορίες να συνεχίζονται γύρω απο το αναμένο τζάκι.,.,., .,, περιμένω το ανεπανάληπτο ταξιδιωτικό παραμύθι ., .,μυστιρίου και τρόμου.,.,με τα δυό φτωχά και ανσπόσορα παιδιά.,.,.,. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χιππυ ευχαριστουμε για ολα. Αψογα οπως παντα αλωστε!!!
Αυτες οι συζητησεις στο μπαλκονι με θεα τον καταπρασινο ακομα λοφο ειναι ολα τα λεφτα. Αληταραδες, παλιοχαρακτηρες, τεντυμπουδες μηχανοβιοι πολυ χαρηκα που σας ειδα!!! Εις το επανειδειν!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πέρασα μια όμορφη Χίπικη Κυριακή με την εγγυημένη πια Βορειοτσακαλοπαρέα,
με αρκετές απουσίες αλλά αν και μακριά μας τους έχουμε στην καρδιά μας!!!!! ![]() Με το Δημήτρη η γνωριμία μας ήταν «ο Sakis έρχεται ο Δημήτρης φεύγει…» αλλά ο σπόρος για το επόμενο εκδρομικό φυτεύτηκε.... ![]() Βασίλη ¡gracias por todo....και ο τίτλος για την επόμενη συγγραφή "el viaje" ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σακη θελω να δω τη Μπυρα ?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aκομα ειμαι στο μπαλκονι και χαζευω τα δεντρα και τους ουρανους..
Γιατι στο Χολομωντα σε μια μερα βλεπεις πολλους διαφορετικους.. Skandinavian style. Κι ενα τραγουδακι που μου ηρθε μολις στο μυαλο. Κατευθειαν απο τα σοκακια και τα στενακια της Gamla Stan στο κεντρο της Στοκχολμης, η καλυτερη αναμνηση απο το δικο μου μη ψηφιακο Nordcapp ![]() Κρασακι,και ενα καλο ζευγαρι ηχεια ενδεικνυνται ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έβλεπα τις φωτογραφίες από την τελευταία συνάντηση στο Παλαιόκαστρο, με μεγαλύτερη απόλαυση κι απ' όταν ξεφυλλίζω το Vogue!
![]() Uploaded with ImageShack.us Last edited by Uriah Heep; 15-10-2012 at 20:14. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|