![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαράκια και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, Απόσπασμα:
Νίκο σε ευχαριστώ πολύ.Αν δεν έχεις πάει ήδη σ' αυτά τα μέρη σου εύχομαι να πας σύντομα. Αν κατάγεται και Παππούς ή Γιαγιά από κει θα χεις ακούσει και ιστορίες με δάκρυα τότε θα χεις ένα λόγο παραπάνω να συγκινήσε.Δυστυχώς ο χρόνος με πίεζε και δεν αφιερώσα όσο χρόνο έπρεπε για αρκετά σημεία που πέρασα. Σε καμία περίπτωση δε μου είναι κόπος να μοιράζομαι ταξιδιωτικές εντυπώσεις και εμπειρίες με ανθρώπους που έχουμε την ίδια τρέλα.Αυτές είναι μόνο οι όσες έχω βγάλει στο πέρασμά μου από κεί... |
|
|
|||
|
|||
|
Σ' ευχαριστούμε, Θοδωρή. . .
Και οι δύο ήταν από το ίδιο χωριό και πάντα αναζητούσαν τοποθεσίες που θύμιζαν Αργυρούπολη. Παύλος - Κυριακή. ΥΓ: Έχω πλησιάσει αρκετά, αλλά δεν ήθελα να το προσπεράσω σαν επισκέπτης, θέλω να αφιερώσω αρκετές μέρες. Το ίδιο συνέβει και το 2010, όταν με το Sakis και τον Jefe, περάσαμε 70 χιλιόμετρα μακρυά από την Προύσα, και κοντά από το χωριό του Θανάση και της Ευγενούς, τα Κουβούκλια . . . είπαμε θα πάμε κάποια άλλη φορά, όταν δεν θα μας πιέζει ο χρόνος. Καλά ταξίδια να έχεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ
ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ![]() ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΟΡΘΙΟΣ
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαρακι ποιο
δεν υπαρχει...μπραβο να εισαι καλα να ταξιδευεις...
|
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο θοδωρη,.,.παντα καλοταξιδος .,.,!!!!!!!!!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Θοδωρή τα σέβη μου
![]() ![]() ![]() Πολύ ωραίο το ταξιδιωτικό σου ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Aπλα απιθανο!!!Απο φωτο,αφηγηση,τα παντα ολα!!!Μπραβο σου Τεο!!Γενναια επιλογη να ταξιδεψεις μονος....
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τεό, τι να πω...
Πολύ όμορφο το ταξίδι σου.. Εύχομαι πάντα να μπορείς να το κάνεις. Μάλλον και η ``μοναξιά``έχει τα καλά της ![]() Ρε φίλε, όλα τα λεφτά, είναι και ο τρόπος που το παρουσιάζεις... Εύχομαι γρήγορα το επόμενο ταξίδι. Να περνάς καλά Τεό. |
|
|
|||
|
|||
|
Θόδωρα, να είσαι πάντα καλά, να ταξιδεύεις όπου και όπως, κάνεις κέφι!
Μας καθήλωσες με την περιγραφή και τις φωτογραφίες σου
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |