![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πολυχρονος Βαγγελη! Οτι επιθυμεις!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια πολλά και από εδώ φίλος!!!Να ΄σαι πάντα γερός με υγεία και να μας ταξιδεύεις μέσα από τα όμορφα χλμ σου!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολυχρονος,γερος,ευτυχισμενος και με πολλα ταξιδια!
|
|
|
||||
|
||||
|
Φίλε Βαγγέλη,
πολύχρονος, καλότυχος και με πολλά όρθια χιλιόμετρα !!! ![]()
|
|||
|
|||
|
Βαγγέλη Καλόχρονος και πολύχρονος.
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρονια πολλα πολυχρονος και καλες βολτες!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολυχρονος κι απο εδω ταξιδευτη!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλλιτεχνη χρονια σου πολλα και καλα.Να σε χαιρονται αυτοι που σε αγαπανε και να προσεχεις.....
να εισαι γερος γιατι πολλες φορες ταξιδευουμε-ονειρευομαστε και εμεις μεσα απο τις φωτογραφιες........ ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
χρονια πολλα,καλα,με υγεια
.......κ οσες εικονες θες... απο μερη αγνωστα κ γνωστα .........να αποτυπωσεις στην μνημη του μυαλου σου κ της φωτογραφικης σου ...παρεα με την γρια σου. ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βασίλη (Xurxes) για την έκπληξη που μου έκανε και ανέβασε το θέμα των γεννεθλίων μου
![]() Παιδιά σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ και τον ΚΑΘΕΝΑ χωριστά για τις όμορφες ευχές σας. Ένα χαμόγελο έχει ζωγραφιστεί στο πρόσωπό μου που σε σκέψεις μεταφράζεται (νιώσε καλά, έχεις φίλους...καλούς φίλους) Να έχουμε υγεία πάνω απ' όλα και να ταξιδεύουμε με τις καλές μας όσο μπορούμε. Και πάλι σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|