![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Добър ден (καλημερα στα βουλγαρικα)
|
|
|
|||
|
|||
|
Добър ден από τη Σόφια, μόλις έφτασα στον προορισμό μου, όλα καλά, δρόμος μια χαρά.
Πήγαμε με τα παιδιά μέχρι τα σύνορα και μετά οι υπόλοιποι τράβηξαν για Bansko, κι εμείς Σόφια
|
|
|
|||
|
|||
|
Οι φίλοι μας έφτασαν στο Bansko.....
![]() Mε πήραν τηλέφωνο......
|
|
|
|||
|
|||
|
Bansko report. Καφέ στο ξενοδοχείο και μαλώνουμε... για να δούμε τι θα κάνουμε μετά. Όλα καλά.
|
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο ορε παληκαρια!!!!!!
καλα να περασεται,και βγαλτε ΠΟΛΛΕΣ φωτο για να μοιραστειτε μαζι μας τις εμπηριες σας!!!!! καλη συνεχεια και καλη επιστροφη!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαράκι και εμείς Σόφια είμαστε αυτή την στιγμή. Εγώ με την γυναίκα μου, και ένα φιλικό ζευγάρι με LT. Την Κυριακή το πρωί θα αναχωρήσουμε για Ελλάδα. Μακάρι να συναντηθούμε κάπου στη διαδρομή. Την Πέμπτη συνάντησα και τον kas έξω από την Λάρισα που ανέβαινε για Μπάνσκο. Εύχομαι να περάσουμε όλοι καλά και να έχουμε καλή επιστροφή!!
Last edited by LakisGS; 26-03-2011 at 02:19. |
|
|
|||
|
|||
|
Α, και κάτι που ξέχασα. Αν σε ενδιαφέρει, λέμε αύριο Σάββατο αν είναι ανοιχτά να πάμε στην BMW motorrad Σόφιας που μάθαμε ότι βγάζει κάτι τρελές προσφορές...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλες βολτες σε ολους.
|
|
|
|||
|
|||
|
Kαι το βιντεο απο τον αποχαιρετισμο στον Προμαχωνα
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οικονομία Καυσίμων έως 30% | alfred69 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 11-05-2012 12:44 |
| Αυξήσεις 5% έως 15% στα ασφάλιστρα ξανά | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 17-02-2011 17:37 |
| Χριστουγεννιάτικη Φαντασία στον Εθνικό Κήπο (έως τις 6 Ιανουαρίου (ώρες 10.00 έως 17. | MARK | Πολιτισμός | 2 | 24-12-2010 23:03 |
| Ξυλόκαστρο 27/6 έως 2/7/10 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 16-07-2010 01:58 |
| R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 11:34 |