![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά συγχαρητήρια για την οργανωτική αρτιότητα, που δεν περνάει καθόλου απαρατήρητη ακόμα και μέσω της οθόνης του Η/Υ και που «απέχει παρασάγγας» από το επίπεδο μιας καλοστημένης μοτο-περιήγησης.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά,σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια,αλλά και που μας δώσατε την δυνατότητα να σας γνωρίσουμε.Και λέω ευχαριστούμε,γιατί έχετε και τα χαιρετίσματα απο τους γονείς μου και την Σέμη.
Για ένα ακόμα που θέλω να σας ευχαριστήσω,είναι που ο χώρος παρέμεινε καθαρός λες΄και δεν υπήρξε τίποτε εκεί!!!! Φωτογραφίες βίντεο κ.λ.π στην πορεία ![]() Θα μπορούσε να γίνει και ακόμα καλύτερο αν δεν είχαμε επιφορτιστεί με το άγχος που κρύβει μια συνάντηση με πολλά άτομα και σε μέρος που δεν μπορείς να προμηθευτείς την τελευταία στιγμή πράγματα.πιστεύω ότι στο επόμενο θα έχουμε βελτιωθεί αρκετά. ευχαριστούμε και πάλι!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μας καληψες όλους,ότι και να γραψω θα πέσει λίγο. Σας ευχαριστώ ολους που της οποίες αδυναμίες μου που της ανεχτήκαμε.
Και στη επόμενη με το καλό. ![]() Και ο τελευταίος προς αναχώρηση. spitiko |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η κίνησή σου ήταν κίνηση ΜΑΤ ! Τη σωστή στιγμή, το σωστό ρεγάλο από τη Κρήτη.......ευχαριστούμε πολύ Για να είμαι ειλικρινής, πολλοί καλοθελητές έσπευσαν να με προειδοποιήσουν για τις "αδυναμίες" σου κατά τον ύπνο σου μόλις έστησες τη σκηνή δίπλα μου.....ένα (1) όμως έχω να πω : ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ![]() ![]() Last edited by vpentza; 09-09-2013 at 21:57. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ευχαριστούμε για την παρεα και για το περιεχόμενο του top case. ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλο ταξιδι κρητικαρε!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιαννη ειπαμε...οι αντρες ροχαλιζουν!
τελος! καλη επιστροφη κ με το καλο να ανταμωσουμε ξανα με ρακιες κ Σπιτικες διπλες! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αιμίλιεεεεε!!!!!!!! Ακούυυυυςςςς?????? Παρασκευή βράδυ ο Αιμίλιος έστησε 3 σκηνάκια μακρία από το Γιάννη (giamil) & gsmaniac. Το Σάββατο περίμενε να δει πού θα στήσουν και πήγε αντίθεταστα 100 μέτρα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|