![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
????????????????????????
![]() KAS ΑΝD THE GIRLS!! ![]() στις σαρακατσανικες στανες ![]() Μια εξαιρετικα σπανια φωτογραφια με το GS του Dent .....,..λασπωμενο! ![]() ωπα να και μια πιο σπανια με φουλ του ασσου(στο δικο μου GS) ![]() Last edited by paschalis; 27-03-2011 at 21:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Επέστρεψα κι εγώ παιδιά, 850km κατ' ευθείαν από Σόφια, κομάντο η γυναίκα μου
![]() Καλή επιστροφή σε όσους είναι ακόμη στο δρόμο!!! Καλή ξεκούραση ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Ααα! Σπιτάκι μας κι εμείς. Καλό δρόμο και καλή επιστροφή σ' όλα τα παιδιά της παρέας. Σε όλους τους φίλους, που οργάνωσαν, διαμόρφωσαν, αγχώθηκαν, πονοκεφάλιασαν, ίδρωσαν, έπαιξαν ρόλο "τσομπάνη", τσομπανόσκυλου, "σκούπας", (είναι γεγονός ότι αφήναμε πολύ λάσπη απ' όπου περνούσαμε), αλλά και όσους συμμετείχαν στην εκδρομή, με την καλή τους διάθεση και το ζεστό χαμόγελό τους. . . Ένα μεγάααλο ευχαριστώ κι ένα ακόμη μεγαλύτερο μπράβο σε: Θοδωρή Μανώλη Πασχάλη Αντώνη. . . και σε όλους εμάς τους υπόλοιπους . . . . . . που τους ανεχτήκαμε ![]() Θοδωρή, να μην ξεχάσω να σου στείλω το τιμολόγιο από: Αγορά και τοποθέτηση φρένων Αγορά και τοποθέτηση ελαστικών Αγορά και τοποθέτηση φίλτρου αέρα Γενικός έλεγχος και σύσφιξη (βίδες - παξιμάδια) Έλεγχος αναρτήσεων . . . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κοζάνη και γω...
Όλα καλά... |
|
|||
|
|||
![]()
Photossssssss
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες, για την καλή διάθεση, το χαμόγελο, την ανοχή, και όλα τα μικρά πράγματα που κάνουν την μεγάλη ευχαρίστηση στην μοτοπαρέα και στο ταξίδι. Ειδικότερα μπράβο στο Θοδωρή για την ιδέα και το ξεσκούντημα που μας έκανε εδώ και καιρό, Τεό μας τνχ Μπράβο στον Πασχάλη για την ωραία τρέλα, την έμπνευση, τις συμβουλές, τις σούζες.... ![]() φιλαράκι μαθαίνετε και ψυχολογία στις πωλήσεις?? Σίγουρα ναι... Μανώλη ένα μεγάλο μπράβο για την υπομονή... ![]() ![]() ![]() άντε και στο Τρανσφαγκαρασάν και στα Μουραμάρες όπως τα είπαμε ![]() Νίκος Ειρήνη πολλά φιλιά τπτ άλλο δεν θα πω!!! ![]() Μπάμπη Λίνα, καλότυχοι στο ξεκίνημα σας και πάντα Λινούλα με τόσα χαμόγελα και άλλη τόση καλή διάθεση! Κώστα-Νατάσσα τί να πω? είσαστε ωραίο ζευγάρι και χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε. Νατάσσα μην τον χώνεις γροθιές το Κώστα όταν οδηγά γιατί του κόβεις τον αέρα ![]() Νίκο-Δήμητρα είμαι σίγουρος πως θα τα πούμε σύντομα! Το υποσχέθηκε ο Νίκος άλλωστε! Δημήτρη-Αγγελική πάντα έτσι παιδιά καλή διάθεση και χαμόγελο! Κώστα στο 90 ![]() Μαγγελάνος φιλαράκι είσαι ήρεμη δύναμη έμπειρος συνταξιδιώτης, χάρηκα πολύ! Αντώνη όχι τόσο πολύ γκάζι παλικάρι μου θα το κάψεις και θα φταίνε τα BMW πάλι. Στο επόμενο θα έχω και για σένα ένα λίτρο χωριστά με το όνομα σου επάνω, Αντώνη πολύ χάρηκα που ξανά συνταξιδέψαμε! Και τώρα θα σε περιποιηθώ Στεφανάκο Ναπστεράκο, που το πας το GSσαν να είναι Z750 και ο Χρήστος από την άλλη χειρότερος, για συμμαζευτείτε παρακαλώ... Α και άσε τις μπηχτές ότι δεν πατάω το φρένο σαν τον Αντώνη και εσύ, φρένο πατάω αλλά δεν φαίνετε, είναι με κλαπέτο ![]() Παλληκαράκια μου χάρηκα πολύ, η Ορεστιάδα είναι το ΝορντΚαππ του GSForum Στράτο Αντωνία μαζί δεν μιλήσαμε αλλά σας το φυλάμε για το επόμενο ταξίδι του φόρουμ Φώτη χάρηκα φίλε στην επόμενη θα τα πούμε και καλύτερα!Την Θεσσαλία την έσκισα σήμερα ![]() Άρτεμις λίγο ακόμα και δεν θα σε φτάνουμε κοπέλα μου πολύ ευχάριστη η παρουσία σου, άντε και να σε δούμε να γράφεις εδώ! Σερ Κώστα φίλε σόρρυ το πέρασα για 600, αγράμματος με την HONDA Χάρηκα που τα είπαμε, έστω και λίγο. Μάριε φίλε καλή δύναμη στις δυσκολίες της ζωής, δύναμη και κουράγιο, χάρηκα που σε ξαναείδα καλά! Επικοινώνησα και ο Μάριος έφτασε καλά στο χωριό του στην Ακαρνανία και παλεύει με τις δυσκολίες που του έτυχαν. και εγώ με την Μαρία, ασφαλείς επιστρέψαμε κατά τις 21.30, όλα καλά, χορτάσαμε Βουλγαρία χορτάσαμε και Ελλάδα, 900 κμ σήμερα Κυριακή. Μεγάλη η παρέα, πήγαμε και ήρθαμε αγρατζούνιστοι, περάσαμε ωραία, ικανοποιήσαμε την διάθεση για όλα αυτά που αγαπάμε. Για εμένα και την σύντροφό μου ήταν τιμή που συνταξιδέψαμε με όλους σας και για αυτόν το λόγο ξεκινώ αυτό το ποστ με τα λόγια που διαβάσατε. Πάντα όρθιοι και τα καλυτερα έρχονται! ![]() Last edited by siraxanz; 28-03-2011 at 00:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Χάρη, έτυχε και σε αυτό το ταξίδι απλά ξεκινήσαμε μαζί μια και είχαμε να ακολουθήσουμε άλλο πρόγραμμα. Πάντως κι εμείς θα περιμένουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε κι από κοντά σύντομα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας και απο τον τσομπανη σας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εφτασα και εγω , με το καλο να επιστρεψουν ολοι οι συμμετεχοντες και καλη ξεκουραση........
αντε και στο επομενο το ιδιο καλα και ακομη καλυτερα!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άρχισαν οι foto!!!!Μερικές και από μένα αύριο όμως!!
![]() Να πώ ότι χάρηκα που γνώρισα όλα τα παιδιά καθένας μια ξεχωριστή προσωπικότητα!!Έμαθα πολλά πράγματα που ήθελα να μάθω και πάνω απ όλα βλεποντάς στην πράξη γιατί για μένα ήταν η πρώτη μου εκδρομή!! Ο Magelanos έκανε μαθήματα enduro ![]() ![]() O Pashalis με τον Teo71 πρέπει να βρήκαν τον εαυτό τους σε ένα τελευταίο πολύ καλό κομάτι άσφαλτο!! Ο siraxanz δεν πρέπει να ξέρει τι πάει να πει γρένο γιατί για καμιά 40άρα χλμ που τον είχα μπρός μου δεν έλεγε να το πατήσει απλά έστριβε!!!(Χάρη χάρικα πολύ που σας γνώρισα, τα χερετισματα μου στην Μαρία, λογίκα ακόμα στο δρόμο είστε!!! Ο Dent με τι Νατάσα και ο Μάριος πολύ καλή παρέα στο φαγητό στο Bansko και τους άρεσε και το Live νταούλη ενός κυριούλι εκεί!!! ![]() ![]() Στον KAS να του πω ότι την απόμενη θα πάρει εκείνος το δωμάτιο με μπάνιο saloon!!!! Τον Φώτη τον περιμένω για καφέ Ορεστιάδα!!! Ο man_gs τρομερό παλικάρι ξέροντας τους δρόμους και τα δρομάκια τις Βουλγαρίας καλύτερα και από το χέρι του!!! και σε όσους ξέχασα η δεν θυμάμαι να πω κάτι χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και εύχομαι να τα πούμε ξανά γρήγορα!!! |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομία Καυσίμων έως 30% | alfred69 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 11-05-2012 11:44 |
Αυξήσεις 5% έως 15% στα ασφάλιστρα ξανά | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 17-02-2011 16:37 |
Χριστουγεννιάτικη Φαντασία στον Εθνικό Κήπο (έως τις 6 Ιανουαρίου (ώρες 10.00 έως 17. | MARK | Πολιτισμός | 2 | 24-12-2010 22:03 |
Ξυλόκαστρο 27/6 έως 2/7/10 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 16-07-2010 00:58 |
R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 10:34 |