![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ-ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Μου αρέσει όταν οι υποσχέσεις γίνονται πράξη ![]() Λιλή καλωσήρθες στην παρέα μας. Βόλτες, εκδρομές, καφεδάκια κλπ, συνήθως ή μάλλον πάντα με τα μηχανάκια μας, διοργανώνονται συχνά μέσα δω και είστε πάντα ευπρόσδεκτοι ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα ηθελα κι εγω να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτες της εκδρομης. Αν και οχι και τοσο μεγαλος fun των forum, με προτροπη του κολλητου μου ''ΜΙΧΑΛΗ 1988'' ειπα κι εγω να ερθω ωστε να δω τι γινετε εκει που μου λεει οτι περναμε τοσο ωραια. Τελικα ειχε ενα μεγαλο δικιο
. Ηταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ , η παρεα , ο δρομος , τα τοπια, ολα....! Χαρηκα πολυ για τις νεες γνωριμιες που εκανα (γιατι δεν ειχα καμια παλιοτερα ως νεος στη παρεα). Περιμενω και τις επομενες με αγωνια!!!!!!!![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αδερφέ Πασχάλη σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την άριστη σχεδίαση και εκτέλεση της εξόρμησης...
![]() ![]() ![]() Την επιτυχία έφερε όλη η παρέα μαζί, που παρά τα πολλά βουνίσια χλμ κατάφερε να συνδιάσει, χαλαρότητα, χιούμορ, τάξη και ασφάλεια μαζί..... ![]() Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους τους συντελεστές ![]() Να είμαστε γεροί και του χρόνου ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο στους διοργανωτές και συμμετέχοντες!
Γεμίσε το θέμα με φωτογραφίες από χαμόγελα!Αυτό τα λέει όλα... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Kαθυστερημενες αλλα ειλικρινεις ευχαριστιες κι απο εμενα στους φιλους που οργανωσαν τη εξορμηση, φροντισαν τα παντα κατα τη διαρκεια του ταξιδιου αλλα και στις διανυκτερευσεις κανοντας το καλυτερο δυνατο για ενα τσουρμο τρελαμενους αναβατες.
Κωστα-Σεμη,Βασιλη,Πασχαλη αλλα και στους υπολοιπους που δεν γνωριζω τα ονοματα τους, αλλα σιγουρα υπαρχουν και κουραστηκαν ναστε παντα καλα και καλη ανταμωση συντομα! (μερικες φωτο...γενικες)! ![]() μετα οι ...ειδικοτερες: ![]() \ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολλα μπραβο σε οσους ετρεξαν γι'αυτην την εκδηλωση!!
Περασατε υπεροχα και φαινεται!Στο επομενο ελπιζω να ειμαι παρων!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Σταματα εσυ μικρο γατακι..! Σεβασμός στους στριφτεροτερους!
![]() Sent from my Hand using Fingers |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|