![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια γευση απο το που κατασκηνωσαμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πορεια προς το αρκουδορεμα
![]() ο θυμιος με την αφρικα ![]() ![]() περασμα σε αλλη διασταση ![]() ![]() ![]() γεια σου gs forum ![]() το αδερφακι μου με το ρ 100 92 μοντελ μηχανη και ακομα παει τη ειναι τουτο ![]() ![]() ![]() να και τα ζααα ελευθερας βοσκης. ![]() σηνεχιζουμε το τουρ μιχαλης οπου νερο ο μπιζμπη μεσα. ειχε μια εμονη με το νερο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θεολόγε συνέχισε...Μας έχεις ανάψει φωτιές βραδιάτικα!Φοβερή εκδρομή ρε παίδες!Και οι φωτογραφίες με τα θηρία στο ποτάμι δε παίζονταιΠεριμένουμε την συνέχεια...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρχισαμε τα δυσκολααααα
![]() ![]() τα ειχα βρει μπαστουνια το υψος μου μεσα. αλλα δεν το εβαζα κατω με τιποτα ![]() αντε λιγο ακομα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα καταφερα
![]() ![]() δεν ειπαρχουν σχολια για το νικολα σκυλι το ατομο δεν τ βαζε κατο με τιποτα ![]() θυμιος με το r100 θεος αλλα και τοr 100 αλλο σκυλι... ![]() τελος του μονοπατιου με μηχανες απο δω και περα με τα ποδια . το εχει χαρτογραφισει η ευρωπαικη ενωση σαν πεζοποριας ειπαρχουν μαρκαρισμενοι χαρτες. Οταν πηραμε το μονοπατη καποια στιγμη υπηρχαν μπαρες που αυτες αμα ηταν κλειστες σημαινε οτι υπαρχουν αρκουδες. εαν κανω καποιο λαθος ας με συνχωρεσουν οι ποιο γνωστες. ![]() αυριο το 3το και τελευταιο μερος του οδοιπορικου |
|
|||
|
|||
![]()
Ο ηθοπιος Τσαρουχας σηναντηθηκαμε εκει γιατι ειχαι περιοδια με θιασο και οποτε εχει χρονο καβαλαει την μπεμπα του και ορμα σε χωματινες διαδρομες
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπηζμπηρουλιας μηχαλης οπου νερο αυτος μεσα με το κεφαλι
![]() θυμιος με το afrika #### τα παλουκαρια δεν κολαγε πουθενα ![]() αδερφακι μου ασφαλτινος αλλα ακολουθησε και του αρεσε ειδικα η παρεα. ![]() εγω και ο ελβις . ο δευτερος εχει μεγαλι τρελα με το χωμα εριξε τη μηχανη εκει που την εριξε και μου φωναζε {δεν ειναι ####}. ![]() ![]() ![]() το λεει η περδικουλα του Νικος με το mt 660 μαλον το μπερδεψε με το xt 660 ![]() ![]() ![]() Η δουλεια αυτουνου του ανθρωπου εχει να κανει με την θαλασσα. Εαν μπορουσε να σερνει τα καραβια στα βουνα και να τα φτιαχει θα το εκανε προκιμενου να καβαλαει την μπεμπα του και να αλλαζει τερεν σε κλασματα δευτερολεπτου. εδω που τον βλεπετε εξεταζει το zumo του για να μας ριξει στην μαχη. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μερη με καταπληκτικη ομορφιας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() να ξαποστασουμε και λιγο στο αρκουδορεμα ![]() κυριοι ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ τελος παντον οτι νομιζεται!!! ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαν σήμερα...........28 Ιουλίου | skippybi | Χρήσιμα | 7 | 30-07-2009 16:29 |
Σαν Σήμερα 18 Ιουλίου | Gazi | Χρήσιμα | 5 | 19-07-2009 05:08 |
MOTO GP - 19 Ιουλίου 2009 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αγώνες | 3 | 19-07-2009 00:14 |
Σαν σήμερα...........11 Ιουλίου | skippybi | Χρήσιμα | 6 | 14-07-2009 23:21 |