![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Χαιρετώ, χωρίς ανταπόκριση πάντα όμως...Οι πραγματικοί μοτοσυκλετιστές-ταξιδευτές με χαιρετούν όμως (οι οποίοι όπως πολύ σωστά προαναφέρθηκε είναι περισσότεροι το χειμώνα), οπότε μου μένει ένα χαμόγελο ευχαρίστησης σε περίπτωση που συναντήσω έναν εξ αυτών!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εγώ χαιρετάω με το χέρι...Πάντως οι μοτοσυκλετιστες που ανεβαίνουν βορεια Ευβοια,προς Αλεξίου(χιχι) μεριά χαιρετάει το 95%...Είναι η στάνταρ Σαββατιάτικη βόλτα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Τις τελευταίες μέρες που έχω ανεβάσει το θέμα, παρατηρώ περισσότερο κ κάνω μία στατιστική πάνω στον χαιρετισμό. Βλέπω λοιπόν, ότι ένας στους τρείς περίπου χαιρετούν.
Jefe |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Συμφορουμίτες θα είναι που διάβασαν το θέμα σου ....
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχεις δικιο σχεδον κανεις δεν χαιρεταει αλλα απο την αλλη ειναι και πολυ λιγοι αυτοι που ταξιδευουν.Στις εκδρομες που εχω κανει μεσα στο 2010 εχω δει πολυ λιγους και στην τελευταια στα Μετεωρα δεν ειδα κανενα με εξαιρεση ενα GSA με πλαινες βαλιτσες που με προσπερασε στον Θεσσαλικο καμπο.(αληθεια ειναι καποιος απο το forum
.
|
|
|
|||
|
|||
|
στις ΕΟ οι μοτοσυκλετιστές χαιρετούν σε ποσοστό 60%.
όσο πιο κοντά είναι στη νησίδα οι μοτό τόσο πιο συχνός είναι ο χαιρετισμός. λογικό είναι σε δρόμους με 3-4 λωρίδες, εάν και οι δύο μοτό βρίσκονται στα δεξιά της πορείας τους, να μην χαιρετιούνται. Σήμερα σε ανεβοκατέβασμα της ΕΟ Αθηνών-Πατρών, η επιθυμία χαιρετισμού ήταν έκδηλη και από τα δύο ρεύματα..... |
|
|
|||
|
|||
|
Τωρα τελευταια παρητηρω οτι στις ΕΟ δυσκολα χαιρετανε.
Στους επαρχιακους που οι ρυθμοι ειναι διαφορετικοι χαιρετα μεγαλυτερο ποσοστο |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ισως ειναι πιο ευκολο,γιατι οι ταχυτητες ειναι πιο χαλαρες....
![]() |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ασφαλή αυτοκίνητα - ανασφαλείς οδηγοί | gemara | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 24-07-2010 14:09 |
| Ελληνες οδηγοί | sakis656 | Αστεία Video | 3 | 04-02-2010 12:14 |
| Γυναίκες οδηγοί !! | Carduelis | Αστεία Video | 7 | 01-12-2009 15:25 |
| ακόμα ενα νέο μέλος | ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | Καλώς ήλθατε | 24 | 06-10-2009 11:39 |
| Οι χειρότεροι οδηγοί της Ευρώπης .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 11 | 21-02-2009 11:25 |