![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνούμε εν μέρη.
με 70 % αποχή,θα τρίζουν πολλοί κ@λοι, και εμείς,ελπίζοντας να πέσει προβληματισμός. κάτι σαν την αγγλία πριν μερικά χρόνια. χώρια που πιστεύω πως ούτε εμείς αποφασίζουμε ποιός θα ανέβει να κυβερνήσει. ξεκινώντας απο το πιο καχύποπτο σενάριο,μέχρι το πλυντήριο ιδεών.την tv ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την ημέρα των εκλογών στέλνω μόνο την κόρη μου πια για να ψηφίσει.
Εγώ με τη μάνα της έχουμε καθιερώσει ημερήσια εκδρομή με τη μοτο και τα πίνουμε στην υγειά της! Βαρέθηκα να μουτζώνομαι κάθε φορά που νοιώθω το φτύσιμο των πολιτικών.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για να παρει ο Καρατζαφ 8-10% και άλλο ενα 6-7% οι οικολογοι και θα σου πουν εγω πως θα σφιξουν οι κ....λοι!!! Αυτη ειναι η σωστη κινηση Πολιτικα και οχι η αποχη!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι λες τώρα ρε Γιώργο, ακριβώς για αυτό υπάρχουν όλοι αυτοί να μαζεύουν τις ψήφους των δυσαρεστημένων και μετά να γίνονται δεκανίκια των δύο μεγάλων. Και διαφωνώ κάθετα ότι με το 30%,-40% αλοίμονο σε όποιον βγει και πει ότι έχουμε την στήριξη του ελληνικού λαού, αυτό αυτόματα σημαίνει δημιουργία νέου κόμματος - το πρόβλημα και εδώ είναι ότι περιμένει η Ντόρα στην γωνία. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() μαζι με τον επιτιμο.....μπρρρρρ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πάμε μια Γερμανία να κάνουμε και καμιά σβούρα σε καμία πίστα…..
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι γνώμη έχουν οι Ελληνες για το κινητό ;;;; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 27-08-2010 13:06 |
Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 | NIKOS PAPADOPOULOS | Κράνη | 11 | 19-03-2010 06:09 |
Θα ήθελα την γνώμη σας για το Dainese Gator Evo | evanslam | Ένδυση | 15 | 04-03-2010 22:24 |
Τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα του κόσμου για το 2009 | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 05-02-2010 10:53 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 13:29 |