![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε λίγο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις επέστρεψα από την Αίγλη, ήταν η πρώτη μου συμμετοχή και είμαι πολύ χαρούμενος που γνώρισα μερικά από τα μέλη αυτής της καταπληκτικής κοινότητας. Παιδιά, είστε φοβερή παρέα, χαίρομαι που σας γνώρισα και εύχομαι να περνάμε έτσι καλά σε πολλές ακόμα συναντήσεις στο μέλλον! Άντε να γνωρίσω και τους υπόλοιπους σύντομα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι ενώ το είχα προγραμματίσει για μέχρι και after, έτυχε κάτι σοβαρό και δεν μπόρεσα να έρθω. Την επόμενη φορά. Καλό βράδυ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω με την σειρα μου να ευχαριστησω τους συμφορουμιτες για την φιλοξενια τους...Παραθετω και μερικες φωτο απο την συναντηση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ελπίζω να περάσατε καλά μάγκες.
Πριν από λίγο σχόλασα δυστυχώς ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα .... γυρίσαμε οι του "πρώτου" after ... υπάρχει κ δεύτερο ....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κι εμείς με την Ειρήνη γυρίσαμε και περάσαμε πολύ όμορφα και στον καφέ και στο after!!!
![]() Άκυρο το παρτυ λογω πρωινού ξυπνήματος... ![]() Last edited by CPretenteriS; 20-01-2011 at 01:14. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλησπερα και απο την δεύτερη παρέα . Αfter με τα μουσικής.!!!!!
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 19:58 |
Καφές στην Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 15/12/10 | commander | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 93 | 21-12-2010 00:08 |
Ο καφές της Τετάρτης στην "Αίγλη" Ζαππείου, από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 18-10-2010 10:20 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στην "Αίγλη" Ζαππείου ! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 127 | 09-10-2009 15:51 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 13 Μαίου στην "Αίγλη" Ζαππείου ! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 17-05-2009 12:15 |