![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ειπα εκατο προσευχες και ειδα εκατο φορες να επαναλαμβανεται η εικονα δεξι οδοστρωμα-πλατη μπροστινου οδηγου και μια ιδεα ουρανου-αριστερο οδοστρωμα αντε και παλι απο την αρχη.Τεσσερις τρελους να απολαμβανουν και εγω να λεω δεν θα φτασουμε θα δει ο Κοζανιτης τι θα παθει....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ολα στηρίζονται σε αυτήν την δύναμη την οποία δεν αισθάνεσαι ούτε ελέγχεις σε κανένα αμάξι....
Οταν κάποιος τη συλλάβει περνάει όλο και καλύτερα πάνω σε σέλα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ακριβώς αυτό !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
|
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε στο πανέρι πίσω, το "μεγάλο ρεμάλι" κι έλα την Παρασκευή στην αντάμα των βορείων: http://www.gsforum.gr/%CE%A3%CF%85%C...-2011-a-17273/ , να τσουγκρίσουμε κανά ποτήρι. . . κι όταν με το καλό ανοίξουν τα σχολεία, θα πάμε παρέα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου πήγαινε βγάλε ένα ασφάλτινο σχολείο.
Θα σου αυξήσει την αυτοπεποίθηση και θα μειωθεί ο φόβος σου, γιατί θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, και γιατί να το κάνεις. Εγώ πριν να κάνω το ασφάλτινο σχολείο οδηγούσα 17 χρόνια, και ομως έκανα κάποια πράγματα λάθος. |
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ είχα το ίδιο θέμα.
Αλλά με προσπάθεια σιγά σιγα στην Ατική Οδό, έχω ελλατώσει τον φόβο μου και καταφέρνω στρίβω όλο και καλύτερα. ¨οχι τέλεια όμως. Αλλά με πάρα πάρα πολλές δοκιμές, με διαφορετικές στάσεις τους σώματος και ταχύτητες, αλλάζοντας την στάση μου πάνω στην στροφή δοκίμαζα συνέχεια να καταλάβω πως δουλεύει η στροφή. Καλά χιλιόμετρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου φίλε!
Να σου πω την εμπειρία μου... Πριν οδηγήσω μηχανή με πήγε ο πατέρας μου να μου κάνει δώρο το σεμινάριο της bmw. Επειδή δεν είχα ακόμα πάρει την μηχανή και το δίπλωμα στα χέρια τα έκανα με την δική του (κ1200gt). Πριν από αυτό μου είχε κάνει ο ίδιος κάποια μαθήματα στο χώμα πάλι με την ίδια μηχανή. Με τον πατέρα μου και τα σεμινάρια έμαθα το γιατί και πώς στρίβει η μηχανή. Λίγο αργότερα πείρα το 1200adv και ένοιωσα την επιθυμία να το μάθω. Καλός ή κακός το έστρωσα στο χώμα και πείρα αρκετά και καλά μαθήματα ισορροπίας (το θετικό ήταν ο έλεγχος της μηχανής και το αρνητικό ήταν το στρώσιμο που δεν ήταν το ιδεώδες ίσως). Πλέον μπορώ να πω ότι στρίβω καλά αλλά το σημαντικότερο είναι ότι απέκτησα μία εμπιστοσύνη στην μηχανή, κάτι που θα σε σώσει από μία άσχημη στιγμή άλλα και κάτι που το οποίο μπορεί να σε σκοτώσει αν δεν έχεις το μυαλό πάντα στη θέση του. Ο κολλητός μου οδηγούσε ένα varadero και είχε ένα και μοναδικό ατύχημα (την γλύτωσε με κάποιες γρατζουνιές) και το έπαθε επειδή δεν πίστεψε ότι θα μπορούσε να στρίψει και ως αποτέλεσμα φοβήθηκε και την έκανε... τώρα οδηγάει ένα κ6 και ακόμα το μόνο που ευχαριστιέται είναι το γκάζι στην ευθεία και τις πάντες σε γλιστερούς δρόμους. Τι θέλω να σου πω? Ξέχνα ότι ξέρεις και κάνε ένα σοβαρό σεμινάριο οδήγησης. Δούλεψε λίγο χώμα και μετά σιγά σιγά, βήμα βήμα μαθαίνεις την μηχανή σου. Έτσι θα είσαι ασφαλής, αποκτώντας εμπιστοσύνη στη μηχανή σου. Καλά χλμ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε από όλα αυτά που σου λενε οι συνφορουμίτες και συνοψίζοντας γιατί ψιλο-άρχισε και το σπάμ, σου λέω και εγώ μια γνώμη και αν θες προσπάθησε να την εφαρμόσεις στην καθημερινότητα σου. 1) ΠΑΜΕ ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΜΕ!!! Κοιτας λοιπόν την νοητή γραμμή που σχηματίζει η έξοδος της στροφής και δεν πέρνεις τα μάτια σου από εκει για κανενα λόγο! Το μάτι δεν καρφώνει σε ένα σημείο αλλά προοδευτικά κοιτάς όλο και πιό μακρυά προς την έξοδο φαντάσου σαν να προσπαθείς να κάνει καμπύλη το βλέμμα και να δει εκεί που δεν μπορεί, σαν να στρίβει η ματιά σου!!! Κινείται η μηχανή κινείται και το βλέμμα με την ίδια ταχύτητα, όλο και πιο μακρυά! 2)ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ-ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ-ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ Προβλέπεις την απαραίτητη ταχύτητα στο σασμάν και βεβαίως την ταχύτητα κίνησης και από το μεσο της στροφής και μετά επιταχύνεις η έστω κρατάς σταθερή ταχύτητα! Δεν επιβραδύνεις και με τίποτα δεν κοιτάς καπου αλλού παρά μόνο πέρα μακρυά την έξοδο της στροφής(αν κοιτάξεις μπροστα στην μηχανή κοντά σου είναι σίγουρο ότι θα το αγοράσεις το οικοπεδο)!!! Να ξέρεις ότι το γκάζι σε βοηθά να στρίψεις με την έννοια ότι αυξάνετε η πρόσφυση του πίσω ελαστκού. 3)ΠΕΤΑΛΑ 180 ΜΟΙΡΩΝ Στα πέταλα 180 μοιρών τώρα, κάτι πού με φόβιζε παρα πολύ! Στην είσοδο του πετάλου προβλέπεις την απαραίτητη ταχύτητα στο σασμάν και βεβαίως την ταχύτητα κίνησης όπως σου γράφω και στο ένα και.... γυρνάς το κεφάλι 180 μοίρες την έξοδο του πετάλου να βλέπεις που θα πάει η μηχανή! και να είσαι σίγουρος ότι θα πάει! πάλι και εδώ δεν κλείνουμε το γκάζι με την καμμία που λέει και ο γιός μου. 4) ΘΕΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Το σώμα αν βγαίνει από την σέλα βοηθά, σαν ξεκίνημα και πριν αρχίσεις να βγάζεις το σώμα, άρχισε να βγάζεις το γόνατο που είναι στην εσωτερική της στροφής, απλά να το ανοίγεις την στιγμή που μπαίνεις στη στροφή και 1 sec πριν σε 90 μοίρες σε σχέση με την μηχανή και θα δεις μεγάλη βοήθεια! 5) ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ Στην μηχανή να στέκεσε με τους προσαγωγούς μύες σφιχτα στο ρεζερβουαρ οταν φρεναρεις ειδικά, μην κρατιέσε από το τιμόνι, όσο πιο απαλά τα χέρια στο τιμόνι, τόσο καλύτερα! Δεν σφίγγεις το τιμόνι όταν φοβάσαι, να μάθεις να σφίγγεις τα πόδια επάνω στο ρεζερβουάρ με τους προσαγωγούς σφίξε όσο θες! ποτέ να μην κρατιέσε από το τιμόνι! Τό dio είναι πολύ πιό επικίνδυνο απο την μηχανή σου, ξέχασε το, ο ψυχίατρος που κολάει δεν το κατάλαβα, να άκουγες τιποτα φωνές η αν έβλεπες οπτασίες θα σου έλεγα ναι στον ψυχίατρο, αλλά στην φοβία της στροφής άστον καλύτερα ![]() τα φούξια είναι τα sos οπότε αποστήθιστα και αν σου πέσουν κερνάς καμμιά μπύρα στις 25 του Μάρτη ![]() από Άργος με αγάπη ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την εξαγορά της Saab επιθυμούν παράγοντες της Formula 1 | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 11-01-2010 22:53 |
Η τεχνική της στροφής από το Sport Riding Techniques | soter3gm | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 14 | 02-11-2009 06:46 |
«Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 18:19 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 08:03 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 17:05 |