![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
το thread παρακαλώ να το κάνεις PDF μετά, να το τυπώσω να το βάλω να το διαβάσει και η γυναίκα μου
![]() (όχι δεν κάνω πλάκα) |
|
|
|||
|
|||
...πανεμορφα ρε φιλε!....απλα πανεμορφα!!!.... εχεις τρελη έμπνευση!...χαιρομαι που περασατε τοσα ομορφα!.... bella Italia Λεμεεε!! .... .... εχω γελασει πολυ με το σχόλιο σου για di Garda!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχω φάει εκεί!!
![]() ![]() Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργο ...... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε Gemara η βόλτα σου μου άρεσε ιδιαίτερα….:sm5:
Άντε και του χρόνου με περισσότερα χιλιόμετρα! |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό ήταν Γιώργο???
Δώσε κι'αλλο πράμα στο λαό.... Super το ταξιδιωτικό σου και οι φωτογραφίες... Όπως πάντα άλλωστε...
|
|
|
|||
|
|||
|
S U P E R !!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
τα λυπηθηκα τα παιδια!χαλια περασαν!
![]() μπραβο σας!που θα παει υα την κανω και εγω καποια στιγμη!!γυναικα ποσο ειπες ειναι η επιστροφη της εφοριας?
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργο μας ταξίδεψες δωρεάν, δεν χριαζόμαστε διακοπές για φέτος, έχουμε αρκετα πράγματα δει έτσι ώστε να ονηρευόμαστε ένα τέτοιο ταξίδι. Σας Ευχαριστούμε να είστε πάντα καλά και να ταξιδέυετε σε όλο και μακρυνότερους προορισμούς
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά! Μισό λεπτό και θα ολοκληρώσω, αφού σας δείξω πρώτα σε άλλο θέμα κάποιες πιο πρόσφατες φωτογραφίες!
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καφεδάκι στο Ρίο - Σάββατο 6 Ιουνίου 09 | NNN | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 154 | 09-05-2011 19:47 |
| Πένα Mont Blanc Original | billy_bmw | Πωλήσεις γενικώς | 1 | 29-03-2011 12:51 |
| Αγώνας motocross την Κυριακή στις 0830 το πρωί... | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 8 | 28-11-2010 12:50 |
| Καφεδάκι στο Κιάτο - Σάββατο 28-8-2010 | Neo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 27-08-2010 19:59 |
| Mont Blanc Μανικετόκουμπα | angpass | Πωλήσεις γενικώς | 0 | 18-12-2009 22:39 |