![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εγώ πάντως γι'αυτο δεν ήρθα στο level ΙΙ γιατί θα ήταν ο ξερόλας (Δαναός) .....
![]() ![]() ![]() ![]() . . . . . . . . . . . . . . . . . . φιλαράκι μην σκας, άλλωστε δες το και απο την ιατρική πλευρα το θέμα, βοηθάς κόσμο... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πώ???
Δεν σε ξέρω προσωπικά αλλά σε έχω "διαβάσει" αρκετά και ομολογώ απολαμβάνω και το γράψιμο σου....και επειδή τα μηνύματα αναφέρουν οτι ψαρώνεις τους νέους, ομολογώ ότι δεν ψάρωσα αντιθέτως ένιωσα άνετα.... μεταξύ μας θα ήθελα να πατάω χώμα και να μην είμαι τόσο κουλός ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σύμφωνα με τα λεγόμενα των συναδέλφων αλλά και το χουνέρι που έπαθες με τα π.μ ...πρέπει να είσαι χεράς ε???
![]() και επειδή ο maniac σήκωσε τον πήχη ψηλά,άμα θες σε πάω μια κοντρίτσα στα βουνά της ηπείρου.εσύ με το hp2 και εγώ με το κατσίκι dr400 ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εσυ εισαι πολυ καλος στο κατσικι στα καρβουνα......μην ξανοιγεσαι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δαναε προσπαθω να φανταστω ποσο λαθος μπορει να μιλησες η να συμπερηφερθηκες για να σε κρινουν ετσι,οχι ενας αλλα τεσσερις συμφουρητες....αλλα αδικα.Οσοι σε γνωριζουν και ξερουν ποσο χαμηλων τονων εισαι ,σεμνος και μετρημενος απορουν.Το μονο που εχω να σου πω ειναι να το αφησεις στην ακρη σαν κακια στιγμη και ο χρονος θα δειξει αν αξιζε την στεναχωρια και την ταπεινωση στην οποια υπεβαλες τον εαυτο σου αναρτωντας το.Δεν εχεις λογο να απολογησε σε ολους και μεσω της ιδιας οδου μπορεις να εξηγηθεις με οσους εχουν να σου προσαψουν κατι.Στους υπολοιπους δεν μας πεφτει λογος.Να περνας καλα και γρηγορα κοντα μας.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ τον Δαναό τον συνάντησα στο 1και 2 level και μια φορά τον είδα στο συνεργείο του Βασίλη και του Παρασκευά. Μου έδωσε την εντύπωση καλού παιδιού και στα training που κάναμε μαζί, αν και τελείως άπειρος εγώ, δεν ένοιωσα ούτε μια στιγμή μειονεκτικά και πιστεύω ότι οχι μόνο, ο Δανάος αλλά κανένα παιδί , δεν είδε εμένα τον αρχάριο στο χώμα, υπεροπτικά. Και πάλι θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την συμπαράσταση!!! :sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά να πω δυο λόγια για το Δαναό …αν και τον ξέρω πολύ λίγο…. και είμαι της άποψης ……γενικά να μην αναφέρομαι σε τρίτους…. αλλά νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση και όταν θίγεται η αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου καλό είναι να λένε «δυο λόγια» οι άλλοι για αυτόν…. με ειλικρίνεια.
Εγώ με το Νταννυ έχουμε συναντηθεί 3 φορές στα μαθήματα …..και του μιλαω λες και τον ξέρω χρόνια …αυτό δείχνει έναν άνθρωπο κοινωνικό , φιλικό και …ακομπλεξαριστο !!! Στο video με τα «κολιές και τα μαρσαρίσματα» ήμουν δίπλα του και αν παρατηρήσετε σταμάτησε και κάτι μου είπε μετά από λίγο …… μου ζήτησε συγγνώμη…!!!! γιατί ήρθε δίπλα μου και πιθανόν με ενόχλησε….! Και φυσικά του είπα «τι λες τώρα ρε?» …. εγώ ισα –ισα που γούσταρα που ανεβήκαμε δίπλα-δίπλα το λοφάκι ….. το παιδί έχει ευγένεια και ήθος …!! Το ότι έχει ικανότητες σαν οδηγός …είναι αλήθεια !!! εγω προσωπικά τον θεωρώ πολύ καλό οδηγό …όπως και άλλους βέβαια …και προσπαθώ να μαθαίνω από τις κινήσεις του και τον τρόπο του …. στο μάθημα επίσης μου έδινε και συμβουλές …. - που πραγματικά με βοήθησαν παρά πολύ- αν και δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει….. αυτό σίγουρα δεν δείχνει επιδειξία…!!!!! Φίλε …αυτά από μένα ..πιστεύω να μη σε έφερα σε «δύσκολη θέση» ..αλλά θεώρησα ότι πρέπει να πω δυο λόγια για σένα …. Πολύ γουστάρω να ξαναβρεθούμε και να κάνουμε βόλτες ,κολιές μαρσαρίσματα και ότι άλλο βγει …τέλος πάντων…!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ Δαναέ δεν σε έχω γνωρίσει ακόμη αλλά πολύ θα ήθελα και σίγουρα θα γίνει γιατί από όσο έχω διαβάσει τα γραφόμενά σου αλλά και άλλων για το προσωπό σου δίνεις την εντύπωση πολύ εξηγημένου συνφορουμίτη..Σε όσες βόλτες ποστάρεις καλείς άσχετους και τονίζεις οτι η παρέα έχει σημασία στο βουνό και όχι μόνο.. Ανεβάζει κάποιος φωτό απο βόλτες ή ότι άλλο και λες ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που πήραν μέρος.. Δίνεις το ΗΡ2 αν δεν κάνω λάθος σε φίλους στις συναντήσεις για να το δούνε πως πάει κ.α...Εγώ αν θα σου έστελνα pm θα ήταν για να σου ζητήσω να κανονίσεις μια βολτούλα και να έρθω και πραγματικά μου το βγάζεις απο αυτά που διαβάζω να σε ενοχλήσω και οτι δεν θα υπάρξει πρόβλημα απο πλευράς σου.. Τονίζω πραγματικά πως τον Δαναό τον ξέρω μόνο απο φωτογραφίες και γραφόμενα.. ΚΡΙΜΑ να σου χαλάνε την διάθεση τέτοια pm.. Άλλη φορά κάτσε στη δουλειά υπερωρία παρά να γυρίσεις σπίτι και αντί να χαλαρώσεις να στεναχωριέσαι... Γράψε τους στις μπότες σου και στην πρώτη λάσπη θα σβηστούν.. Και κάνε και μια βόλτα στο βουνό να πάρεις καθαρό αέρα... Φιλικά Βασίλης..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Νταννυ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() στον κόσμο αυτο υπάρχει πολύ ζηλια. ![]() ![]() ![]() ![]() πότε θα το καταλάβεις ![]() ![]() ![]() παλιοεφετζή-Φιγουρατζή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παντως μου φαινετε περιεργο που οι 4 PMατζήδες ΄΄δέν έχουν κανει κανενα σχολιο.....μεχρι τωρα τουλαχιστον ![]() ![]() ![]() κοκοκοκοκοκοκο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|