![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
με τη σειρα μου ενα μεγαλο ευχαριστω για την παρέα σε ολα τα κοπέλια
![]() ![]() ![]() ειναι πολυ ομορφο συναισθημα να γνωριζεις ανθρωπους με την ίδια τρελα και να ειναι σαν να γνωριζοσαστε χρονια ![]() ![]() ![]() επισης,,,,οπως λεει και ο μανιακος.....οι Αντρες απο 2 πραγματα ξεχωριζουν....το ενα ειναι οτι ανεβαινουν με το adventure στο καταφυγιο 2 πρινοι ![]() ![]() ![]() ![]() αντε γιατι κατι βαμμενοι εντουροβρωμιάρηδες πολυνυσταζουν τωρα τελευταια ![]() ![]() εποσης ευχαριστω την ktm για το μπλουζακι που μου χαρισε λογω απόστασης ![]() και που παρολιγο να γινοταν μπουφαν....![]() ![]() για ολα τα κοπελια απο την παρεα,ισχυει ανοικτη προσκληση για καφε ποτο,γυναικες και οτι γουσταρουν,οταν ανεβουν Αθήνα! ![]() ευχομαι να τα ξαναπουμε συντομα ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μόλις το photobucket ανοίξει. Για την ώρα είναι down...
|
|
|
|||
|
|||
|
υπαρχει και το webshots....
|
|
|
|||
|
|||
|
Είσαι ανυπόμονος... το καλό πράμα αργεί να γίνει!
![]() (οι φωτογραφίες έχουν ανέβει αλλά θέλω να τελειώσω μια άλλη δουλειά πριν αρχίσω με τα κείμενα) |
|
|
|||
|
|||
|
Το τριήμερο λοιπόν ξεκινάει από την Παρασκευή το μεσημέρι που εγώ κι ο Σπύρος καθότι άνεργοι, είπαμε να πάμε να καβαντζώσουμε το χώρο.. Έτσι κι έγινε, ως τις 15:00 είχαμε περικυκλώσει τον χώρο όπου θα διέμενε ο Σύλλογος, είχαμε στήσει τα σκηνάκια μας και τα πανό μας και ήμασταν έτοιμοι για μπανάκι. Χρειαζόταν άλλωστε, η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή, είχαμε δει 36 βαθμούς πλησιάζοντας στον Ζαρό. Αρχικά θέλαμε να πάμε χωματόδρομο ως το Βαθύ αλλά στο Πετροκεφάλι το Caponord του Σπύρου άρχισε να σουρώνει βενζίνες από παντού. Λόγω των 38,5 που είχε στην Μεσαρά λάσκαρε και βγήκε το σωληνάκι που φεύγει από την τρόμπα της βενζίνης. ![]() ![]() Μετά από 45' και αφού βρήκαμε το αλενόκλειδο που μας έλειπε για να λύσουμε το ντεπόζιτο από ένα κοντινό βενζινάδικο, η ζημιά επισκευάστηκε. Αποφασίσαμε να πάμε Μάταλα για να μη χάσουμε χρόνο μιας και σύντομα θα ερχόταν κι άλλοι φίλοι να στήσουν τις σκηνές τους. ![]() Η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά δεν είχε και τίποτα πολύ αξιόλογο να φωτογραφήσουμε, κανένα ιστιοπλοϊκό που λέγαμε... ![]() ![]() Η εκδρομή που φαίνεται στο κάτω αυτοκολλητάκι θα αργήσει ακόμα πολύ να ανέβει.. |
|
|
|||
|
|||
|
Επιστροφή στον Ζαρό κατά τις 18:30. Έχουν έρθει ο Τάκης (TAKIS04), Νίκος και Αντώνης. Ο τελευταίος, όντας ο οδηγός του support vehicle
του Συλλόγου κουβαλάει ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς! ![]() ![]() Αργότερα έφτασαν κι έστησαν τη σκηνή τους ο Άγγελος με την Γεωργία (θα τους θυμάστε στο Σοφικό) και πιο βράδυ ήρθαν φίλοι από Πόμπια και Μοίρες και τσιμπήσαμε κάτι πρόχειρο που φτιάξαμε για να φάμε. Μετά ήρθαν και κάποιοι κολλημένοι με πολιτικά (παραμονές εκλογών βλέπετε) που μας ξενέρωσαν αλλά σταμάτησαν όταν άρχισα να φωνάζω... ![]() ![]() ![]() Κατά τις 23:30 έφτασαν κι ο Νεκτάριος, Μάνος (manos13) και Γιάννης. Στην ταβέρνα απέναντι όπου και ήταν ο "επίσημος" χώρος τη συγκέντρωσης ακουγόταν φωνές από τους συναδέλφους που είχαν έρθει. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αποφασίσαμε να πάμε κι εμείς να πούμε μια καλησπέρα αλλά αφού καπνίσουμε τον ναργιλέ μας...
![]() Βέβαια φύσαγε λίγο (έπαιρνε τον κόσμο δηλαδή...). ![]() Κάπου εκεί μέσα στα δέντρα είναι ο καταυλισμός μας! ![]() Φωτογραφίες από την ταβέρνα δεν έχω καθότι ξενέρωσα. Οι άλλοι μάλωναν για τα πολιτικά πάλι... Είχαν πιει και κάμποσες μπύρες και είχαν ξεφύγει... Είμαι σίγουρος πως θα διαφωνήσω με πολλούς αλλά προσωπικά την μοτοσυκλέτα και ό,τι υπάρχει γύρω από αυτήν (συμπεριλαμβανομένου του φόρουμ) τα χρησιμοποιώ για να ξεφύγω.. Δε γουστάρω να ασχολούμαι και μάλιστα με οπαδίστικο τρόπο για πολιτικά και για μπάλα όταν χαλαρώνω. Εδώ δεν έχω καν τηλεόραση στο σπίτι μου για να μην ακούω την προπαγάνδα τους, να τους έχω να μου πρήζουν τα... συκώτια στο κάμπινγκ; ![]() Όχι κύριοι, δεν θα πάρω... Ήπια μια πορτοκαλάδα (!) και την έκανα... Εμείς ξέρουμε να περνάμε καλύτερα! ![]() Και για του λόγου το αληθές... (η ώρα είναι 2:30 τα ξημερώματα) ![]() Κάτι έλεγε εκεί ο Μάνος για το καρπούζι πως είναι μικρό... Έχουμε συνηθίσει στις κολοκυθοκαρπούζες των λαϊκών και των σούπερ μάρκετς και ξεχάσαμε πώς είναι τα πραγματικά καρπουζάκια από τα μποστάνια όπως αυτό της φωτογραφία! Το οποίο αποδείχτηκε νοστιμότατο! ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τωρα που παω για μπανιο το θυμηθηκες να τις ανεβασεις
αλλα δεν θα σου περασει θα τις απολαυσω οταν γυρισω!! |
|
|
|||
|
|||
|
Την επόμενη μέρα, μετά από μια νύχτα με πάρα πολύ αέρα ξύπνησα κατά τις 9:30. Είχαμε και επισκέψεις. Κατέφτασαν ο Βασίλης (vasorfa) από Αθήνα και ο Γιάννης (spitiko) από Χανιά. Δυστυχώς ο άλλος Γιάννης (jmar) δεν μπόρεσε (ή δεν ήθελε;
) να έρθει... ![]() ![]() Τάκης και Γιάννης. ![]() Η ταβέρνα απέναντι. ![]() Εγώ κοιμήθηκα στο μικρό σκηνάκι. Είπα να το δοκιμάσω να δω πώς είναι μήπως και καταφέρω να είμαι πιο light στις εκδρομές μου αλλά δεν με βόλεψε καθόλου τελικά. ![]() Να'το και από την άλλη μεριά. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Και περάσατε όμορφα όμορφα όμορφα...
![]() ![]() ![]() και εμείς στη ζήλια...
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|