GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 20-06-2012, 11:50
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Μοτοκάμπινγκ στη λίμνη Ζαρού 15-16/6/2012

με τη σειρα μου ενα μεγαλο ευχαριστω για την παρέα σε ολα τα κοπέλια

ειναι πολυ ομορφο συναισθημα να γνωριζεις ανθρωπους με την ίδια τρελα και να ειναι σαν να γνωριζοσαστε χρονια

επισης,,,,οπως λεει και ο μανιακος.....οι Αντρες απο 2 πραγματα ξεχωριζουν....το ενα ειναι οτι ανεβαινουν με το adventure στο καταφυγιο 2 πρινοι

αντε γιατι κατι βαμμενοι εντουροβρωμιάρηδες πολυνυσταζουν τωρα τελευταια

εποσης ευχαριστω την ktm για το μπλουζακι που μου χαρισε λογω απόστασης και που παρολιγο να γινοταν μπουφαν....

για ολα τα κοπελια απο την παρεα,ισχυει ανοικτη προσκληση για καφε ποτο,γυναικες και οτι γουσταρουν,οταν ανεβουν Αθήνα!

ευχομαι να τα ξαναπουμε συντομα
Reply With Quote
Παλιό 20-06-2012, 12:59
yns Ο/Η yns βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: F800GS (απ'τα χωμάτινα), DR250R

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa Εμφάνιση μηνυμάτων
φωτο;
Μόλις το photobucket ανοίξει. Για την ώρα είναι down...
Reply With Quote
Παλιό 20-06-2012, 16:30
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

υπαρχει και το webshots....
Reply With Quote
Παλιό 20-06-2012, 16:43
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa Εμφάνιση μηνυμάτων
υπαρχει και το webshots....
Είσαι ανυπόμονος... το καλό πράμα αργεί να γίνει!

(οι φωτογραφίες έχουν ανέβει αλλά θέλω να τελειώσω μια άλλη δουλειά πριν αρχίσω με τα κείμενα)
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2012, 16:09
Senior Member

Το τριήμερο λοιπόν ξεκινάει από την Παρασκευή το μεσημέρι που εγώ κι ο Σπύρος καθότι άνεργοι, είπαμε να πάμε να καβαντζώσουμε το χώρο.. Έτσι κι έγινε, ως τις 15:00 είχαμε περικυκλώσει τον χώρο όπου θα διέμενε ο Σύλλογος, είχαμε στήσει τα σκηνάκια μας και τα πανό μας και ήμασταν έτοιμοι για μπανάκι. Χρειαζόταν άλλωστε, η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή, είχαμε δει 36 βαθμούς πλησιάζοντας στον Ζαρό. Αρχικά θέλαμε να πάμε χωματόδρομο ως το Βαθύ αλλά στο Πετροκεφάλι το Caponord του Σπύρου άρχισε να σουρώνει βενζίνες από παντού. Λόγω των 38,5 που είχε στην Μεσαρά λάσκαρε και βγήκε το σωληνάκι που φεύγει από την τρόμπα της βενζίνης.

Μετά από 45' και αφού βρήκαμε το αλενόκλειδο που μας έλειπε για να λύσουμε το ντεπόζιτο από ένα κοντινό βενζινάδικο, η ζημιά επισκευάστηκε. Αποφασίσαμε να πάμε Μάταλα για να μη χάσουμε χρόνο μιας και σύντομα θα ερχόταν κι άλλοι φίλοι να στήσουν τις σκηνές τους.

Και να'μαστε, σχεδόν 2 βδομάδες μετά το φεστιβάλ, πάλι στα Μάταλα...

Η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά δεν είχε και τίποτα πολύ αξιόλογο να φωτογραφήσουμε, κανένα ιστιοπλοϊκό που λέγαμε...

Η εκδρομή που φαίνεται στο κάτω αυτοκολλητάκι θα αργήσει ακόμα πολύ να ανέβει..

Reply With Quote
Παλιό 22-06-2012, 16:12
Senior Member

Επιστροφή στον Ζαρό κατά τις 18:30. Έχουν έρθει ο Τάκης (TAKIS04), Νίκος και Αντώνης. Ο τελευταίος, όντας ο οδηγός του support vehicle του Συλλόγου κουβαλάει ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς!

Αργότερα έφτασαν κι έστησαν τη σκηνή τους ο Άγγελος με την Γεωργία (θα τους θυμάστε στο Σοφικό) και πιο βράδυ ήρθαν φίλοι από Πόμπια και Μοίρες και τσιμπήσαμε κάτι πρόχειρο που φτιάξαμε για να φάμε. Μετά ήρθαν και κάποιοι κολλημένοι με πολιτικά (παραμονές εκλογών βλέπετε) που μας ξενέρωσαν αλλά σταμάτησαν όταν άρχισα να φωνάζω...

Κατά τις 23:30 έφτασαν κι ο Νεκτάριος, Μάνος (manos13) και Γιάννης. Στην ταβέρνα απέναντι όπου και ήταν ο "επίσημος" χώρος τη συγκέντρωσης ακουγόταν φωνές από τους συναδέλφους που είχαν έρθει.

Reply With Quote
Παλιό 22-06-2012, 16:16
Senior Member

Αποφασίσαμε να πάμε κι εμείς να πούμε μια καλησπέρα αλλά αφού καπνίσουμε τον ναργιλέ μας...

Βέβαια φύσαγε λίγο (έπαιρνε τον κόσμο δηλαδή...).

Κάπου εκεί μέσα στα δέντρα είναι ο καταυλισμός μας!

Φωτογραφίες από την ταβέρνα δεν έχω καθότι ξενέρωσα. Οι άλλοι μάλωναν για τα πολιτικά πάλι... Είχαν πιει και κάμποσες μπύρες και είχαν ξεφύγει... Είμαι σίγουρος πως θα διαφωνήσω με πολλούς αλλά προσωπικά την μοτοσυκλέτα και ό,τι υπάρχει γύρω από αυτήν (συμπεριλαμβανομένου του φόρουμ) τα χρησιμοποιώ για να ξεφύγω.. Δε γουστάρω να ασχολούμαι και μάλιστα με οπαδίστικο τρόπο για πολιτικά και για μπάλα όταν χαλαρώνω. Εδώ δεν έχω καν τηλεόραση στο σπίτι μου για να μην ακούω την προπαγάνδα τους, να τους έχω να μου πρήζουν τα... συκώτια στο κάμπινγκ;
Όχι κύριοι, δεν θα πάρω... Ήπια μια πορτοκαλάδα (!) και την έκανα... Εμείς ξέρουμε να περνάμε καλύτερα!

Και για του λόγου το αληθές... (η ώρα είναι 2:30 τα ξημερώματα)

Κάτι έλεγε εκεί ο Μάνος για το καρπούζι πως είναι μικρό... Έχουμε συνηθίσει στις κολοκυθοκαρπούζες των λαϊκών και των σούπερ μάρκετς και ξεχάσαμε πώς είναι τα πραγματικά καρπουζάκια από τα μποστάνια όπως αυτό της φωτογραφία! Το οποίο αποδείχτηκε νοστιμότατο!

Reply With Quote
Παλιό 22-06-2012, 16:19
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09

Τωρα που παω για μπανιο το θυμηθηκες να τις ανεβασεις για να βγαλω τα ματια μου απο το κινητο και να μου αποσπασεις την προσοχη απο την παραλια αλλα δεν θα σου περασει θα τις απολαυσω οταν γυρισω!!
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2012, 16:19
Senior Member

Την επόμενη μέρα, μετά από μια νύχτα με πάρα πολύ αέρα ξύπνησα κατά τις 9:30. Είχαμε και επισκέψεις. Κατέφτασαν ο Βασίλης (vasorfa) από Αθήνα και ο Γιάννης (spitiko) από Χανιά. Δυστυχώς ο άλλος Γιάννης (jmar) δεν μπόρεσε (ή δεν ήθελε; ) να έρθει...

Τάκης και Γιάννης.

Η ταβέρνα απέναντι.

Εγώ κοιμήθηκα στο μικρό σκηνάκι. Είπα να το δοκιμάσω να δω πώς είναι μήπως και καταφέρω να είμαι πιο light στις εκδρομές μου αλλά δεν με βόλεψε καθόλου τελικά.

Να'το και από την άλλη μεριά.

Reply With Quote
Παλιό 22-06-2012, 16:20
Albatros Ο/Η Albatros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Μoto: YAMAHA FJR 1300 F650GS KYMCO 400 Exiting

Και περάσατε όμορφα όμορφα όμορφα...

και εμείς στη ζήλια...
Reply With Quote