![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Μετά από μια μικρή αναμονή (με το GS Forum προηγηθήκαμε λίγο ![]() ![]() μετά το κερασμένο καφεδάκι, περάσαμε τσάκα τσάκα το ΚΤΕΟ ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πήρε μπροστά το ΚΤΜάκι;
_________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Μετά από μια εκατόευρη καλημέρα στον ηλεκτρολόγο, πετάει το εργαλείο ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Νίκο, το ΙΧ έπρεπε να το περάσω τον Αύγουστο του 2012 αλλά δεν το πέρασα και τον Ιανουάριο του 2012 παρέδωσα πινακίδες .
Τώρα θα τις πάρω πίσω και θέλω να περάσω ΚΤΕΟ (θα στείλω πμ) ξέρετε αν πληρώνω πρόστιμο μια και δεν το κυκλοφορούσα?(Πρώτη άδεια 8ος του 2006 ) |
|
||||
|
||||
![]()
Άλλο ένα ραντεβού, για το scooter αυτή τη φορά ...
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk !!!
|
|||
|
|||
![]()
Πήγα και εγώ σήμερα και έτυχε να γίνετε της τρελής, μετά από 2 ώρες τελείωσα.
Κάτι είχε γίνει με το υπουργείο από ότι μου είπαν Ευχαριστούμε Νίκο , μέσα στις επόμενες μέρες θα πάω και άλλο ένα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
_________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Λέω να περάσω μία απο τις επόμενες μέρες κ εγώ μία επίσκεψη απο το κτεό στο χαιδάρι!
Στέλνω pm... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, πρόεδρε ήθελα να κλείσω ενα ραντεβου ΚΤΕΟ στους Αγίους Αναργυρους για τη μηχανη μου. Στέλνω pm...
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|