![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σε οποιον διαφωνει με τις αποψεις του!δεν τα εχουν ολοι ομως! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις είδα τις βαθυστόχαστες, όπως πάντα, απόψεις σου, θύμωσα και έγραψα μιά απάντηση αρκετά τσουχτερή. Όμως, επειδή όπως είπαμε και αλλού, ο θυμός είναι κακός σύμβουλος, αφού ηρέμησα την έσβησα. Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να τα αντιληφθείς αυτά... Μεταξύ μας, ούτε νομίζω ότι ποτέ θα τα καταφέρεις...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όσο για τις προθέσεις μου... αν ήθελα να κάνω τον κουραδόμαγκα, πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για κόντρες. Παράδειγμα το δημοσίευμα του Τριανταφυλλόπουλου (κι ας με αναγουλιάζει ο συγκεκριμένος!!!)
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=85717&cid=4 |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή που καταλήγουμε;
Ένας με ανοικτό και έξυπνο μυαλό ας με βοηθήσει λιγάκι τον παραπλανημένο Έλληνα... |
|
|||
|
|||
![]()
Για βοήθεια... απευθύνσου στην ενορία σου.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() οι υπολοιποι δεν μπορουμε να του ακολουθησουμε! ![]() παρακαλεσε να σου εξηγησουν! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περίμενα κάτι ποιο έξυπνο...
Τέλος πάντων, νόμιζα ότι θα διάβαζα κάποιες εμπνευσμένες προτάσεις! |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητέ μου, δεν υπάρχουν λάθος απαντήσεις, αλλά μάλλον λάθος ερωτήσεις!!!
1.Γιατί βέβαια, η ειρωνεία στην ερώτησή σου, δεν άφηνε και πολλά περιθώρια… Έδειχνε μάλιστα, όπως και η συνέχεια, πως θεωρώντας τον εαυτό σου (γιατί όχι?!?!) ανωτέρου επιπέδου, θα έκρινες αν ήταν έξυπνη ή εμπνευσμένη η απάντησή μου. Χαραμίζεσαι… έπρεπε να είσαι σε επιτροπή ταλέντων, σαν τον Ψινάκη, ίσως!!!!! 2.Στο προφίλ μου δεν γράφει, ούτε καθηγητής, ούτε κατηχητής, ούτε καθοδηγητής. Ως εκ τούτου, δεν υποχρεούμαι σε γαλούχηση, πόσο μάλλον αφύπνιση οιουδήποτε, εκτός ίσως των απογόνων μου. Ούτε και πιστεύω πως κάποιος «αλλάζει» από καν’ να δυο μίζερα ποσταρίσματα. Ουδέποτε επεδίωξα κάτι τέτοιο, αλλά για να το δει κάποιος χρειάζεται και κοινός έστω, νους. Βέβαια ο …..(κώστα συμπλήρωσε αυτό που νομίζεις)… ντινόπουλος, από ότι φάνηκε δεν είχε καμμιά ελπίδα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Πριν ένα χρόνο για κάποιους ήδη γνωστούς λόγους, άνοιξε ένα νέο φόρουμ. Από τους πρώτους που συμμετείχαν είμαι κι εγώ. Σε συζητήσεις με τα ιδρυτικά μέλη η (σεβαστή) απόφαση που πήραν, ήταν να κρατηθεί σε κόσμιο επίπεδο , αποφεύγοντας ακραίες εκφράσεις και απόψεις. Είτε διαφωνώ είτε συμφωνώ, όσο συμμετέχω, οφείλω να το σεβαστώ. Το ίδιο και οι υπόλοιποι όμως. Από νωρίς λοιπόν, κάποιες αναφορές σε πρόσφυγες, αστυνομία, αντιεξουσιαστές κ.λ.π. έγιναν με τρόπο που αρκετοί (ανάμεσα τους κι εγώ) ενοχλήθηκαν και το έδειξαν πεντακάθαρα. Καταλαβαίνω , πως οι αντιλήψεις που έχει διαμορφώσει ο καθένας, είναι συνισταμένη πολλών παραμέτρων και ουδόλως με ενδιαφέρει να τις αναλύσω ή να τις αλλάξω. Είναι δικαίωμά μου όμως, να μην τις τρώω στη μάπα κάθε φορά, που το οποιοδήποτε καυλοράπανο, νομίζει πως ανακάλυψε την φωτιά και θέλει να παίξει τον Προμηθέα. Επανειλημμένα ζήτησα από τα μέλη που επιμένουν να εκφράζοντε έτσι, να σταματήσουν γιατί ενοχλούν. Αγρόν αγόρασαν!!!! Πάμε λοιπόν…… 1.Αδιαφορώ και απέχω από το τυπικό οποιασδήποτε θρησκείας. Πως θα ένοιωθαν βαθειά θρησκευόμενα μέλη του φόρουμ , αν με γελοίες αφορμές (ας πούμε βατοπαίδι) άρχιζα και έβριζα τους παπάδες, την εκκλησία, τον χριστιανισμό, τους εβραίους και λοιδωρούσα εν γένει την γαλήνη που ο καθένας βρίσκει στην πίστη του, επειδή νομίζω πως ανακάλυψα την αλήθεια και … «πίστεψέ με, ρε γιάννη , έτσι είναι»… στο κάτω -κάτω θα σχολίαζα την επικαιρότητα!!!! 2.Από παιδί μου άρεσαν οι μοτοσυκλέτες, ένα αυτοκίνητο πήρα κι αυτό μετά από λίγο το έδωσα στην γυναίκα μου. Όμως είμαι σε μια ηλικία που οι παρέες μου είναι σε άλλη φάση. Ο ένας γουστάρει ψάρεμα, ο άλλος έχει μωρό και δεν τον βολεύει η μηχανή, άλλος επαγγελματικές υποχρεώσεις και πάει λέγοντας… Βρήκα μια παρέα λοιπόν σε αυτόν τον χώρο να κάνω το κέφι μου!!!!! Σίγουρα με διαφορετικές απόψεις για πολλά πράγματα, αλλά όταν έχεις καλή πρόθεση αποφεύγεις να κοντράρεις και αφού ακολουθεί και η γυναίκα μου… τι καλύτερο!??!!?!? ![]() 3.Αυτή είναι και η απάντηση σε όσους αναρωτηθούν «και καλά ρε φίλε, γιατί δεν αλλάζεις κανάλι?» ![]() ………………………………………………………………….. Τα υπόλοιπα ελπίζω να μην χρειάζεται να τα γράψω και να παραληφθούν, ως ευκόλως εν νοούμενα… ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γιαννακη στις τελιτσες δε θα βαλω εγω τιποτα!θα αφησω τους συμφορουμητες μας να βαλει ο καθενας οτι νομιζει!
αλλωστε ολοι εχουμε δωσει τα διαπιστευτηρια μας στο forum! ![]() παντως καλα κανεις και γαλουχεις μονο τους απογονους σου....ετσι το κακο ειναι μικρο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
δεν θελω να τις τρωω στην μαπα και πιθανολογω οτι και αντιστοιχα αυτοι δεν θα θελουν να τρωνε στην μαπα την δικη μου πιθανον αντιθετη αποψη θεμιτο ειναι καποιος να θελει να πει την αποψη του μια φορα ομως και οχι καθε τρεις και λιγο αντε ξανα και ξανα τα ιδια και τα ιδια σε καθε ευκαιρια θα θελατε π.χ να βγαινω καθε φορα που δινεται η αφορμη (δηλ καθε μερα) να σας λεω την αποψη μου για τους μπατσους και ποσο ηλιθιοι ειναι που οι μισοι σπανε τα βλακομετρα και οι αλλοι μισοι ειναι με ψυχοφαρμακα??? (και εχω και 2 ανηψια στην αστυνομια) δυστυχως καθε μερα δινεται μια αφορμη για αυτο δεν νομιζω οτι θα ηταν αρεστο ακομα και σε αυτους που πιθανον να συμφωνουν με την αποψη αυτη γιατι για ολα ισχυει το.......... πολυ το Κυριε ελεησον το βαριεται και ο παππας |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|