![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εύχομαι και του χρόνου να έχουμε όλοι υγεία και να ξανασμίξουμε με όλους .Χάρηκα πολύ για την προσωπική γνωριμία με πολλους φίλους και εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα...Να είστε όλοι καλά με πολλά όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα και πολλά μπράβο στους διοργανωτές για την ωραία εκδήλωση....
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Κι εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Νίκο και τον Δημήτρη για την άψογη οργάνωση ενός απίστευτου διήμερου! Ευχαριστούμε επίσης όλους τους παρευρισκόμενους συμφορουμίτες για το ευχάριστο κλίμα. Χαρήκαμε που επιτέλους βάλαμε πρόσωπο στα nicknames και ευελπιστούμε να ξαναβρεθούμε σύντομα!
Γιάννης & Αγγελίνα
ΥΓ. 1/600 ήταν η πιθανότητα να μου τύχει η κεφαλογραβιέρα και τελικά μου έτυχε!! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μόλις είδα ποσταρισμένο το δώρο του Γιάννη, τον παρεκάλεσα να μας στείλει μια γραβιέρα κι εμάς γιατί πραγματικά λατρεύουμε τα Κρητικά τυριά. Μόλις ο Γιάννης κέρδισε την γραβιέρα του, αμέσως μας την προσέφερε κι' έτσι κι εμείς πήραμε το δώρο μας, έστω κι αν δεν συμμετείχαμε στην κλήρωση των δώρων. Να είσαι καλά Γιάννη, θα την απολαύσουμε στην υγειά σου μαζί με την ρακή του Πειρατή! . |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά με μια κίνιση αστραπή σας πρόλαβα την ώρα του γέυματος και την κλήρωση τών δώρων. Έστω και για λίγη ώρα που βρέθηκα μαζί σας πέρασα όμορφα, με φίλους γνωστούς και νέους φίλους που γνώρισα εκεί. Συγχαρητήρια στούς οργανωτές και όσοι κόπιασαν για να περάσουμε εμείς καλά. Και του χρόνου με υγεία να τα πούμε από κοντά όλοι.
|
|
|
|||
|
|||
|
μόλις επέστρεψα και εγώ Ιωάννινα.
![]() ήταν μια φανταστική εκδήλωση! στα καλύτερα λοιπόν που έρχονται! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
χιλιομετροφάγε...... |
|
|
|||
|
|||
|
Γύρισα και εγω απο αυτη την εκπληκτικη συνάντηση...
Πολλά συγχαρητήρια & μπράβο στους διοργανωτές που αφιέρωσαν πολύ χρόνο απο την προσωπική τους ζωη για να περάσουμε όλοι τοσο ομορφα. Καθώς επίσης μπράβο & σε όλους όσους βοήθησαν στην όλη προσπάθεια απο δωροθέτες μέχρι τα παιδιά που μοίραζαν τα δωρα... Χαιρομαι που λέω οτι ανηκω και εγώ στην μεγαλύτερη Ελληνική Μοτοσυκλετιστική παρέα. ( εστω και με το αυτοκίνητο λόγω οικογένειας ). Αντε & του χρόνου παιδιά !!!! :sm5: :sm4:
|
|
|
|||
|
|||
|
Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τους καπετάνιους του GSForum για τον αγώνα που έκαναν όλο αυτό το διάστημα, για να μιλάμε τώρα για μία τόσο επιτυχημένη συνάντηση!!
Να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά που έτρεξαν να μαζέψουν δώρα από εταιρίες... φίλους... γνωστούς... και ασχολήθηκαν όσο κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ώστε όλοι οι συμφορουμίτες να μείνουν ευχαριστημένοι!! Και του χρόνου να είμαστε καλά!! Μπράβο !!! :sm4::sm5: |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο στους ανθρώπους που έτρεξαν ώστε αυτη η διοργάνωση να είναι τέλεια.Χαρηκα πολύ που είδα πάλι φίλους αλλά και που είχα την τύχη να γνωρίσω ακομα περισσότερους. Και του χρόνου λοιπόν ακομα μεγαλύτερη και πιο πολλοί.
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 22:12 |
| Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
| 113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 14:29 |