![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Εντάξ... δέν έχω λόγια, νομίζω πως όλοι όσοι δεν ήμασταν εκεί καταλάβαμε το τί έγινε... Μπράβο σε όλους... ![]() ...και ανεβάστε πράμα να βλέπουμε... Last edited by Nordic; 28-05-2013 at 21:47. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κρίμα ρε συ Νάκο.,. για δοκίμασε λίγα λίγα αρχεία.,., αλλα έχω τόσο πολύ υλικό που δεν ξέρω τι να πρωτοβάλω.,., Απόσπασμα:
.,.,.,.,φιλλαράκι χωρίς φραπεδοδούμπα δεν γίνεται τίποτις.,.,.,, αααα ρε Λάμπρο.,,.,.,,,., ![]() ![]() ![]() εντάξ φιλαράκι εν κινήση .,πάντως δε σε φτάνω.,.,. ![]() Απόσπασμα:
είσαι λιγουλάκι μακρυά .,.Γ@μότι.,.,., πάντως τον καφέ δεν τον γλυτώνεις.,.,.,,. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφα αξέχαστα μέρη, μπράβο σας.
|
|
|||
|
|||
![]()
Συνεχεια....
Ημερα 2η.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ημερα 3η ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτα τα ολιγα και απο εμενα.... Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που ετρεξαν για να γινει αυτο το GsTrOFFy 2013, οπως και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ.....Δεν θα πω ονοματα γιατι ολο και καποιον θα ξεχασω και μπορει να παρεξηγηθω..... ![]() ![]() Να! Γιατι!! Gsforum....!!! ![]() Last edited by zandesiro; 28-05-2013 at 22:10. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Μπράβο παιδιά... Να είστε καλά και του χρόμου να το ξαναοργανώσετε !!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||