![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ok, ότι πεις.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
όχι, πραγματικά όχι, δεν έδωσε προειδοποίηση.. μία εβδομάδα πριν ταξίδευα είδες πως στους αυτοκινητόδρομους μέχρι και 180 [ή 160 για αρκετή ώρα και τπτ], μετά την επιστροφή πήγα στην κηδεία του Νώντα περίπου στα 140 χλμ/ω και ξαφνικά στο ύψος του Μαρτίνου [115 χλμ Αθηνών - Λαμίας] άρχισε τρέμουλο που δεν μπορούσα να καταλάβω από που προερχόταν, σταμάτησα και δεν βρήκα τίποτε [δεν το σκέφτηκα καν, ίσως να ήταν το ψαλίδι ήδη ζεστό, αλλά δεν το πρόσεξα]. Με το άφημα γκαζιού υποχωρούσε αμέσως, για αυτό πρώτα υπέθεσα ότι πρόκειται για πίπα, μπουζί, ότι τεσπα πάω μονοκύλινδρος και για αυτό το ζόρισα για να φτάσω μέχρι τα διόδια στο χλμ. 131. Δεν ήθελα να σταματάω εν μέσο εθνικής για παραπάνω από μία στιγμή, απλά να ρίξω μία ματιά [δεν είδα τίποτε] γιατί είναι επικίνδυνο και μην ξεχνάμε, ότι πήγα εκεί που πήγα και ο Νώντας "πλήρωσε" με την ζωή του κακώς ακινητοποιημένο όχημα. Έτσι, τα διόδια που ήταν σε λίγα χιλιόμετρα τα θεωρούσα πιο ασφαλές μέρος να κοιτάξω το μπουζί.....Αυτό με στοίχισε, αυτή η λάθος επιμονή, να καταστρέψω ΚΑΙ το ψαλίδι [εκ των έσω] από την τριβή. Σίγουρα έπαιξε και κάποιο ρόλο η επιμονή μου και πείσμα να φτάσω στον προορισμό και βασικά δεν ήθελα να παραδεχτώ, ότι χάνω, ότι ίσως έχω βλάβη με την οποία δεν θα μπορέσω να συνεχίσω να αποχαιρετήσω τον φίλο. Σταδιακά δυνάμωνε λοιπόν και μέσα σε 10 χιλιόμετρα κάπνιζε πια. Αυτό ως μάθημα για τους επόμενους... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχές για όμορφα χιλιόμετρα στα επόμενα ταξίδια σας..... ![]() και υπομονή με τους "ειδήμονες"... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για αυτό φίλε, όπως είδες απαντώ μόνο σε εκείνους που καταλαβαίνουν και έχουν τρόπους και τακτ... αχ Ελλάδα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ούτε να τσακωθείς πια δεν μπορείς σε αυτή τη χώρα......με το ζόρι Ευρώπη να γίνουμε ????
![]() ![]() ![]() το resume είναι ότι από καλοπροαίρετη αισιοδοξία παραμέλησες ίσως κάποια σημάδια και η μοτό σε άφησε μέσα στα όρια του στατιστικού λάθους δεδομένου της χρήσης της, και τώρα αναζητάς σε λογική τιμή κάποια ανταλλακτικά.... δεν έκανες/κάνεις τίποτε περισσότερο ή λιγότερο απ' ότι θα κάναμε όλοι μας στην ίδια άτυχη στιγμή και σίγουρα η πλειοψηφία των όσων διαβάζουν θα το έχουν στο μυαλό τους σε περίπτωση που δουν/διαβάσουν κάτι... για τα υπόλοιπα....sorry αλλά εδώ στο Ελλάντα τη βρίσκουμε με τους διαξιφισμούς, απλά έπεσες στη περίπτωση...Δες το κι αλλιώς....το θέμα σου παραμένει ψηλά περισσότερο καιρό και όλο και περισσότεροι μαθαίνουν από τη περιπέτειά σου και έχουν υπόψην τους να σε βοηθήσουν εάν προκύψει... για τους λοιπούς.....έχω γνωρίσει "βολεμένους" 30άρηδες εδώ μέσα που το μυαλό τους έχει ήδη φυράνει πριν θεμελιώσουν δικαίωμα σύνταξης οπότε είναι κρίμα να γίνονται χαρακτηρισμοί που αναφέρονται σε ηλικίες και "επαγγέλματα" ιδιαίτερα όταν όλοι δεν έχουμε τη τύχη να πηγαίνουμε κάπου το πρωί και να μας πληρώνουν γι' αυτό... Ειρήνη ημιν |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω δεν κατάλαβα πότε, τι ρόλο παίζει η σύνταξη του Γιώργου με το manual του βαραδερο και τον άξονα του Κώστα(doc)....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω δεν καταλαβα τα σωληνακια φρενων που κολλανε! πιστευω πως στο GS του Κωστα ειναι τα μαμα κ πως αν ειχε βαραντερο απο την αρχη θα ηθελε 3-4 μεχρι τωρα με τη χρηση που εκανε (δεν τον γνωριζω προσωπικα, αλλα εχω διαβασει κ ακουσει 2-3 πραγματα)...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
3-4 μηχανάκια – βαρκάκια και όχι μόνο μαρκουτσάκια εννοείς εεεεε??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|