GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Αγγελίες > Ζήτηση

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 30-08-2011, 19:00
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: άξονας/ψαλίδι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GregoryA Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλλα διαβαζετε , αλλα μεταφράζετε!!!!!!
Αλλο να συστήνει ο κατασκευαστής για αλλαγή κάθε 4 χρόνια και αλλό να γράφει οταν εχει φθορά κάτι να το αλλάζεις!!!!! Εντελώς διαφορετικά πράγματα!!!!!
Ok, ότι πεις.
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 19:02
Doc Ο/Η Doc βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Σαρωνίδα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι αν πριν την εκδήλωση της ζημιάς σου είχε δώσει κάποιες ενδείξεις που είτε δεν τις κατάλαβες εκείνη την ώρα αλλά τώρα ξέρεις τι ήταν είτε τις κατάλαβες και δεν έδωσες σημασία, καθαρά στην λογική της πρόληψης πρώτα από όλα ενός πιθανού ατυχήματος και μετά αποφυγής της ταλαιπωρίας....

Όσο για τα υπόλοιπα είναι θέμα στατιστικής...δεν υπάρχει μηχανή μου να μην χαλάει....
κατάλαβα τι λες....

όχι, πραγματικά όχι, δεν έδωσε προειδοποίηση..
μία εβδομάδα πριν ταξίδευα είδες πως στους αυτοκινητόδρομους μέχρι και 180 [ή 160 για αρκετή ώρα και τπτ], μετά την επιστροφή πήγα στην κηδεία του Νώντα περίπου στα 140 χλμ/ω και ξαφνικά στο ύψος του Μαρτίνου [115 χλμ Αθηνών - Λαμίας] άρχισε τρέμουλο που δεν μπορούσα να καταλάβω από που προερχόταν, σταμάτησα και δεν βρήκα τίποτε [δεν το σκέφτηκα καν, ίσως να ήταν το ψαλίδι ήδη ζεστό, αλλά δεν το πρόσεξα]. Με το άφημα γκαζιού υποχωρούσε αμέσως, για αυτό πρώτα υπέθεσα ότι πρόκειται για πίπα, μπουζί, ότι τεσπα πάω μονοκύλινδρος και για αυτό το ζόρισα για να φτάσω μέχρι τα διόδια στο χλμ. 131. Δεν ήθελα να σταματάω εν μέσο εθνικής για παραπάνω από μία στιγμή, απλά να ρίξω μία ματιά [δεν είδα τίποτε] γιατί είναι επικίνδυνο και μην ξεχνάμε, ότι πήγα εκεί που πήγα και ο Νώντας "πλήρωσε" με την ζωή του κακώς ακινητοποιημένο όχημα. Έτσι, τα διόδια που ήταν σε λίγα χιλιόμετρα τα θεωρούσα πιο ασφαλές μέρος να κοιτάξω το μπουζί.....Αυτό με στοίχισε, αυτή η λάθος επιμονή, να καταστρέψω ΚΑΙ το ψαλίδι [εκ των έσω] από την τριβή. Σίγουρα έπαιξε και κάποιο ρόλο η επιμονή μου και πείσμα να φτάσω στον προορισμό και βασικά δεν ήθελα να παραδεχτώ, ότι χάνω, ότι ίσως έχω βλάβη με την οποία δεν θα μπορέσω να συνεχίσω να αποχαιρετήσω τον φίλο. Σταδιακά δυνάμωνε λοιπόν και μέσα σε 10 χιλιόμετρα κάπνιζε πια. Αυτό ως μάθημα για τους επόμενους...
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 19:22
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Doc Εμφάνιση μηνυμάτων
κατάλαβα τι λες....

όχι, πραγματικά όχι, δεν έδωσε προειδοποίηση..
μία εβδομάδα πριν ταξίδευα είδες πως στους αυτοκινητόδρομους μέχρι και 180 [ή 160 για αρκετή ώρα και τπτ], μετά την επιστροφή πήγα στην κηδεία του Νώντα περίπου στα 140 χλμ/ω και ξαφνικά στο ύψος του Μαρτίνου [115 χλμ Αθηνών - Λαμίας] άρχισε τρέμουλο που δεν μπορούσα να καταλάβω από που προερχόταν, σταμάτησα και δεν βρήκα τίποτε [δεν το σκέφτηκα καν, ίσως να ήταν το ψαλίδι ήδη ζεστό, αλλά δεν το πρόσεξα]. Με το άφημα γκαζιού υποχωρούσε αμέσως, για αυτό πρώτα υπέθεσα ότι πρόκειται για πίπα, μπουζί, ότι τεσπα πάω μονοκύλινδρος και για αυτό το ζόρισα για να φτάσω μέχρι τα διόδια στο χλμ. 131. Δεν ήθελα να σταματάω εν μέσο εθνικής για παραπάνω από μία στιγμή, απλά να ρίξω μία ματιά [δεν είδα τίποτε] γιατί είναι επικίνδυνο και μην ξεχνάμε, ότι πήγα εκεί που πήγα και ο Νώντας "πλήρωσε" με την ζωή του κακώς ακινητοποιημένο όχημα. Έτσι, τα διόδια που ήταν σε λίγα χιλιόμετρα τα θεωρούσα πιο ασφαλές μέρος να κοιτάξω το μπουζί.....Αυτό με στοίχισε, αυτή η λάθος επιμονή, να καταστρέψω ΚΑΙ το ψαλίδι [εκ των έσω] από την τριβή. Σίγουρα έπαιξε και κάποιο ρόλο η επιμονή μου και πείσμα να φτάσω στον προορισμό και βασικά δεν ήθελα να παραδεχτώ, ότι χάνω, ότι ίσως έχω βλάβη με την οποία δεν θα μπορέσω να συνεχίσω να αποχαιρετήσω τον φίλο. Σταδιακά δυνάμωνε λοιπόν και μέσα σε 10 χιλιόμετρα κάπνιζε πια. Αυτό ως μάθημα για τους επόμενους...
Οk, ευχαριστώ ....

Ευχές για όμορφα χιλιόμετρα στα επόμενα ταξίδια σας.....
και υπομονή με τους "ειδήμονες"...
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 19:32
Doc Ο/Η Doc βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Σαρωνίδα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Οk, ευχαριστώ ....

Ευχές για όμορφα χιλιόμετρα στα επόμενα ταξίδια σας.....
και υπομονή με τους "ειδήμονες"...
δεν φτάνει που μου μαμήσανε μία αγγελία αναζήτησης και έγινε συζήτηση..... την τραβάνε και αλλού την συζήτηση..

για αυτό φίλε, όπως είδες απαντώ μόνο σε εκείνους που καταλαβαίνουν και έχουν τρόπους και τακτ... αχ Ελλάδα
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 20:04
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Doc Εμφάνιση μηνυμάτων
... αχ Ελλάδα
ούτε να τσακωθείς πια δεν μπορείς σε αυτή τη χώρα......με το ζόρι Ευρώπη να γίνουμε ????

το resume είναι ότι από καλοπροαίρετη αισιοδοξία παραμέλησες ίσως κάποια σημάδια και η μοτό σε άφησε μέσα στα όρια του στατιστικού λάθους δεδομένου της χρήσης της, και τώρα αναζητάς σε λογική τιμή κάποια ανταλλακτικά....
δεν έκανες/κάνεις τίποτε περισσότερο ή λιγότερο απ' ότι θα κάναμε όλοι μας στην ίδια άτυχη στιγμή και σίγουρα η πλειοψηφία των όσων διαβάζουν θα το έχουν στο μυαλό τους σε περίπτωση που δουν/διαβάσουν κάτι...

για τα υπόλοιπα....sorry αλλά εδώ στο Ελλάντα τη βρίσκουμε με τους διαξιφισμούς, απλά έπεσες στη περίπτωση...Δες το κι αλλιώς....το θέμα σου παραμένει ψηλά περισσότερο καιρό και όλο και περισσότεροι μαθαίνουν από τη περιπέτειά σου και έχουν υπόψην τους να σε βοηθήσουν εάν προκύψει...

για τους λοιπούς.....έχω γνωρίσει "βολεμένους" 30άρηδες εδώ μέσα που το μυαλό τους έχει ήδη φυράνει πριν θεμελιώσουν δικαίωμα σύνταξης οπότε είναι κρίμα να γίνονται χαρακτηρισμοί που αναφέρονται σε ηλικίες και "επαγγέλματα" ιδιαίτερα όταν όλοι δεν έχουμε τη τύχη να πηγαίνουμε κάπου το πρωί και να μας πληρώνουν γι' αυτό...
Ειρήνη ημιν
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 20:11
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Και εγω δεν κατάλαβα πότε, τι ρόλο παίζει η σύνταξη του Γιώργου με το manual του βαραδερο και τον άξονα του Κώστα(doc)....
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 20:18
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εγω δεν κατάλαβα πότε, τι ρόλο παίζει η σύνταξη του Γιώργου με το manual του βαραδερο και τον άξονα του Κώστα(doc)....
έλα που εγώ πιστεύω ότι κατάλαβες αλλά είσαι από τα καλά παιδιά του φόρουμ και κάνεις τον ...Κινέζο...
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 20:23
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Έλα που δεν κατάλαβες!
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 20:41
kwstas Ο/Η kwstas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: Orestiada
Μoto: R1200GSA

εγω δεν καταλαβα τα σωληνακια φρενων που κολλανε! πιστευω πως στο GS του Κωστα ειναι τα μαμα κ πως αν ειχε βαραντερο απο την αρχη θα ηθελε 3-4 μεχρι τωρα με τη χρηση που εκανε (δεν τον γνωριζω προσωπικα, αλλα εχω διαβασει κ ακουσει 2-3 πραγματα)...
Reply With Quote
Παλιό 31-08-2011, 02:08
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από faker Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω δεν καταλαβα τα σωληνακια φρενων που κολλανε! πιστευω πως στο GS του Κωστα ειναι τα μαμα κ πως αν ειχε βαραντερο απο την αρχη θα ηθελε 3-4 μεχρι τωρα με τη χρηση που εκανε (δεν τον γνωριζω προσωπικα, αλλα εχω διαβασει κ ακουσει 2-3 πραγματα)...

3-4 μηχανάκια – βαρκάκια και όχι μόνο μαρκουτσάκια εννοείς εεεεε???
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης