![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλημερα σε ολους σας καλη βολτα μας ο καιρος ειναι σουπερ και η διαθεση στο ζενιθ... Καλη ανταμοση παιδες....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ στη βάση .Αντε έγραψα και μια φορά στην ώρα μου.Μας τα χάλασε λίγο ο καιρός αλλά δεν του κάναμε το χατήρι εμείς περάσαμε τέλεια.Χαρηκα που ξαναειδα φιλαράκια και γνώρισα και καινουρια.Η διαδρομή κλασικά από τους καλύτερους προορισμους.εις το επανηδειν
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ στη βάση ! δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων έχασα τον καφέ , δεν πειράζει στην επομένη ! τα παιδιά ( μικρα και μεγαλα ) αψογα ολα καλα ολα τελεια !
![]() ![]() ![]() ΥΓ Χαιρετισμούς σε όσους δεν πρόλαβα χαιρετήσω ! μήπως αυτό λέει κάτι ότι ίσως δηλαδή ξαναβρεθούμε σύντομα ? θα δούμε ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καμιά φωτό θα παίξει ???
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Chief,, άσε να συνέλθουμε από το αέρα και τα τσίπουρα,
και θα αναρτηθούν όγκο πληροφοριών και φωτογραφιών... ![]() ![]() Σε γενικές, όλα όμορφα, πολύ γέλιο, πολύ κέφι και πολύς,πολύς,πολύς αέρας!!! Πρώτη φορά είδα τόση φουρτούνα σε λίμνη!!! ![]() ![]() (Αφού δεν φάγαμε καμιά πέτρα στο κεφάλι, από τις κατολισθήσεις λόγω αέρα, είμαστε αρχηγοί!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ ειμαι στη δουλειά και δεν πείρα την φωτογραφική να ανεβασω.Αν και δεν έβγαλα πολλές
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πανθεσσαλική τούρτα - πίττα στο Αχίλλειο Πτελεού 4-3-12 | nivam | "Το ... κοπή τη πίττα" | 303 | 08-03-2012 13:04 |
Ματαιώνεται η στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 168 | 10-11-2011 18:10 |
Θεσσαλονικιωτικος καφες??? | jarhead | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 12 | 08-07-2011 17:06 |
Καφές Θεσσαλονίκης 6-4-11 Λαδάδικα | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 41 | 07-04-2011 23:49 |