![]()  | 

| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ο γιάννης είναι τρομερός,τον παρακολουθώ χρόνια κι εχω πάρει αρκετά μαθηματα,ωστόσο εμένα στα 1000χλμ δεν μου άλλαξαν βαλβολινες κι εχω πανικοβληθεί λίγο τώρα     

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Εισαι θεος!!!!!!!!!!!!!!!!! respect :sm5:     

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Σημερα Κυριακη ειχα βαλει στο προγραμμα αλλαγη λαδιων κινητηρα, φιλτρο λαδιου, βαλβολινες σασμαν, βαλβολινες διαφορικου. Ετσι λοιπον και εγινε.  

Συμφωνα με τις οδηγιες του Γιαννη τα καταφερα επαρκως σε ολα. Το μονο που με ταλαιπωρησε ηταν να ξανακουμπωσω το διαφορικο στον αξονα και τελικα υπαρχει κολπακι που ειπα να μοιραστω μαζι σας. Οπως πολυ σωστα ειπε και ο Γαιννης βαζεις την φυσουνα προς το μερος του αξονα και μετα σηκωνεις το διαφορικο να κουμπωσει. Χρειαζεται με ενα κατσαβιδι να σηκωσεις λιγο τον αξονα για να ερθει στην ιδια ευθεια με το διαφορικο και το πιο σημαντικο...αν εξακολουθει να μην μπαινει με το κατσαβιδι παλι πιεζεις στο πλαι τον αξονα, ωστε να ευθειαστει εντελως ο αξονα με το διαφορικο! Το μονο που μενει τωρα ειναι ενα καθαρισματακι στο K&N και ειμαστε ετοιμοι για διακοπες! Καλη δουλεια λοιπον...και καλα χιλιομετρα ομοσταυλοι  !     
		Last edited by yamdoc; 18-07-2010 at 20:57.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Απόσπασμα: 

Για να μπει πιο εύκολα,γυρίζεις λίγο το δισκόφρενο, για να "κουμπώσει" το πολύσφηνο ευκολότερα ...       

Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων,  ο έξυπνος ... του εαυτού του, αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!  ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ωραία δουλειά φίλε Παναγιωτίδη 

![]() ![]()       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Πολύ καλό ποστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!     

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Για να μην ανοίγω άλλο τώρα, γράφω εδώ. 

Άλλαξα βαλβολίνες την Πέμπτη πριν φύγω για τριήμερο στην καλή μου μιας και πήγαμε 22000χιλ. Επειδή πολλά άκουγα για την ποσότητα των βαλβολίνων τις μέτρησα μόλις τις έβγαλα. Από το διαφορικό έβγαλα 240 ml και μετά έβαλα όπως μου είπαν 200 - 210 ml. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε ότι πίσω στο διαφορικό ή μαμά βάζει 180-190 ml? Να πως ήταν…. ![]() Και από το σασμάν έβγαλα 770 ml περίπου και πήρε περίπου τα ίδια, η πίσω βαλβολίνες ήταν λίγο ποιο μαύρες… Να και η μπροστά…. ![]() Αλλά επειδή ο φίλος μου ο Γιάννης από το Solingen πολλά μας τα έχει κάνει με μια φωτογραφία που μας μοστράρει μετά από κάθε εργασία, (ήταν και το πρώτο μέρος που μου έδειξε μόλις πήγα στην πόλη του στην Γερμανία ) ![]() Να ρε έχουμε και εμείς πριβέ συνεργεία στα μέρη μας, και μάλιστα καλύτερα ! ![]() Για να σκάσεις ρε μπαγάσα…..       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

![]() χαχα!!..εισαι άπαιχτος λεμεεεεε!!!....γιγαντααααα!!!!!...θεικος!!!!!  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Για να μην τσιτώνει η φλαντζα.     

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Έτσι από περιέργεια τι μάρκα Βαλβολίνη βάζετε; 

Η ΒMW προτείνει : Castrol SAF-XO 75w-90 Synthetic Final Drive Lubricant και μάλιστα τη χρεώνει 28 ευρώ το λίτρο,χωρίς την εργασία.Ένω για παράδειγμα Βαλβολίνες άλλων εταιριών ίδιων προδιαγραφών κοστίζουν λιγότερο από το μισό.Ενώ σε καταστήματα με ορυκτέλαια και μάλιστα Gastrol points που έχω ρωτήσει δεν την έχουν και μου έχουν πει ότι δεν την φέρνουν.Γνωρίζει κανείς αν αυτή η βαλβολίνη έχει κάτι το ιδιαίτερο ή απλά ένα νταβατζιλίκη λογώ του ότι τη συνιστά η BMW;  | 
![]()  | 

| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |

| 

| 

Σχετικά Θέματα
		 | 
	||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| ...αλλαγή βαλβολινες κιβωτίου ταχυτήτων σε R1200GS '04 | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 60 | 05-01-2013 12:07 | 
| BMW R1200GS | emix | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 31 | 25-08-2009 13:15 | 
| How the R1200GS should look | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 07-06-2009 09:10 | 
| r1200gs 06 vs 07 | bru-ni | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 29-05-2009 19:44 | 
| αλλαγη ελαστικων | giorgos_gs | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 18-05-2009 01:56 |