![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ονειρα γλυκα στα χρυσαυγιτακια γιατι πραγματικα κοιμούνται....αλλα θα ειναι πολυ αργα μολις ξυπνησουν....αν ξυπνησουν.....μπεεεεεε
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
![]()
Χα, χα, χα!!!!!!!!!
Πού πήγαν οι μσγκιές και τα ζοριλίκια τώρα φλωρέτες μοοοουυυυυυ?!?!?!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γιαννο ερωτηση...σου στελνουν τα φασιστακια π.μ. με απειλες? κατι τετοιο καταλαβα απο προηγουμενο μυνημα σου. Αν ναι καλο ειναι να το αναφερεις στους υπευθηνους,αλλο κουβεντα που γινετε μεσα στο φορουμ και αλλο οι προσωπικες επιθεσεις - απειλες. Νομιζω οτι οι ψευτομαγκιες δεν πρεπει να περνανε |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μην ανησυχείς Μπάμπη. Στην αρχή παραλίγο να κατουρήσω την ποδιά μου... αλλά σκέφτηκα πως από συνήθεια θα τρέξουν να την φιλήσουν και κρατήθηκα!!!! Σιγά μην φοβηθώ!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαλαρωσε μεγαλε...σε φορουμ για μηχανες εισαι και κουβεντα γινεται!! το ειρωνικο υφακι κρατα το για τη παρτη σου. αν δεν δεχεσαι οτι καποιος διαφωνει μαζι σου και με τις αποψεις σου και απαντας ετσι οπως απαντησες σε εμενα και σε αλλους συμφορουμητες απλα δειχνεις ποσο χαμηλο ειναι το επιπεδο σου. κριμα
|
|
|||
|
|||
![]()
ok το να λεμε την γνωμη μας και να την ``λεμε`` και λιγο ο ενας στον αλλο κακο δεν ειναι αλλα ρε παιδια μην το παμε στο προσωπικο....
|
|
|||
|
|||
![]()
ειρωνευτικα εγω κανενα κου#####στη?ποιος αρχισε την ανταπαραθεση επειδη εχω διαφορετικη γνωμη απο εσενα,μου λες κοιτα μην σε ψαχνουνε και εσενα,σου λεω ποιος να με ψαχνει?μου λες δεν κανονισατε ραντεβου...μετα αρχιζες και εβριζες.και μεσω πμ παλι τα ιδια.στον λεοντοκαρδο εστειλα πμ να σε μαζεψει,το φορουμ ειναι για μηχανες οχι για πιθικους οπως αναφερεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
για χρυσαυγουλα λες,πιθικια αναφερεις. εγω αποκαλεσα εσενα η τους ομοιους σου με αυτες τις λεξεις? διαφωνεις οτι εχουν βρει πατημα την χρυση αυγη για να καλυψουν τα δικα τους?? ειρωνευτικα κανενα?? εσενα ειρωνευτηκα που μιλαω μαζι σου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γίνεσαι πολύ κουραστικός.
Αν δεν καταλαβαίνεις, πάαινε σε κανέναν άλλον, δεν μπορεί όλο και κάποιον που έβγαλε το δημοτικό θα έχετε στην τοπική, να στο εξηγήσει. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|