![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Και τώρα τα καφαλια μέσα δουλειά δουλειά δουλειά που είναι αυτές οι στιγμές;
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αλλο ένας "σκοπός ζωής" πραγματοποιήθηκε μέσω της παρέας του GsForum ! Aξιόπιστοι & μη, κάνοντας πολλά ή λίγα χλμ, καταφέραμε την Θεία Χάρη Της, να επισκευτούμε το Ιερό Περιβόλι ! Ολα όμορφα, όλα σωστά συντονισμένα όλα καλά & ανθιρά !! ![]() Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον αδελφό & πνευματικό πατέρα όλο του εγχειρήματος, τον Νικόλαο τον Φούτζιο εκ Σκοπέλου, που κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του, όλα πήγαν ο-μα-λά .... Ομοίως και τον καλό μου φίλο Markaki, όπου και εφέτος διέπρεψε στα τηλέφωνα, ώστε να πάνε όλα κατ' ευχήν, σωστά συντονισμένα ώστε να μην υπάρξει κανένα θέμα... Επίσης θέλω να επισημάνω το πνεύμα την ομαδικότητας, θρησκευτικότητας, της φιλίας και της αλληλεγγυής που είχαμε σαν ομάδα... (Να γιατί GsForum!!!) Οσο για το χαβαλέ, στις διάφορες φάσεις, δεν μεταφέρεται σε γραπτό λόγο... Νίκο, μερσί για το υπέροχο "νεράκι" που μΕ έδωκες ! ![]() ![]() Παλικάρια, κύριοι, σας ευχαριστώ όλους που μου προσφέρατε 4 υπέροχες ημέρες.... μοναδικές & γεμάτες συναισθήματα ανθρωπιάς! ![]() ![]() Μπιλλάκο (Βilly-Bo), σε ευχαριστώ για όλα που έκανες... Σε κούρασα στα ταξίδια, αλλά όταν πάρω και εγώ Gs, θα γίνω "αξιόπιστος"... ![]() ![]() ![]() ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΡΙΟΙ, πρώτα ο Θεός ! *Σύντομα και το φωτοοδοιπορικό!
Last edited by ARGI; 13-05-2013 at 19:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά και του χρόνου!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα να διορθωσω, όχι τα αξιόπιστα, ο αξιόπιστος εννοούσα...!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μάλλον το μυαλό σου ειναι ακόμη στο ορος και δεν παίρνει στροφές..!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|